Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mercedes” nākamo divu gadu laikā plāno uzsākt sešu elektroauto ražošanu

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs “Mercedes” vēlreiz atgādinājis, ka uzņēmumam ir nopietni nolūki saistībā ar elektriskajām automašīnām – autoražotājs apstiprinājis, ka nākamo divu gadu laikā ražošanā nonāks kopumā 6 elektroauto. Pats fakts, ka “Mercedes” gatavo elektroauto modeļus, bija zināms jau iepriekš, taču tagad kompānija izziņojusi konkrētus laikus, kad šīs mašīnas varam sagaidīt.

    Kā pirmais no šiem modeļiem būs “EQS” – luksusa sedans, kas izmēros ir līdzīgs S-klasei. Auto tiks prezentēts nākamā gada pirmajā pusē, ražošanai sākoties Vācijā. Tāpat nākamgad varam sagaidīt “EQA” un “EQB” krosoverus, kuru ražošana notiks gan Eiropā, gan Ķīnā. Nākamgad ieraudzīsim arī “EQE” – E-klases elektrisko līdzinieku.

    2022. gadā “Mercedes” prezentēs “EQE” un “EQS” krosoveru versijas. Tās būs identiskas mašīnas iepriekš minētajiem sedaniem, taču augstākas un ar lielāku klīrensu. Plānots, ka daļu no šīm mašīnām ražos uz vienas līnijas ar mašīnām, kuras aprīkotas ar iekšdedzes dzinējiem.

    “Mercedes” centieni elektrificēt savu modeļu piedāvājumu tiks turpināti, piedāvājot arvien vairāk “plug-in” hibrīdus. Plānots, ka līdz 2025. gadam “Mercedes” būs ap 25 “plug-in” hibrīdiem.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma