Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple inženieri izmanto papildināto realitāti, lai attālināti palīdzētu Ķīnas ražotnēm

    Jaunākie raksti

    Koronavīrusa pandēmijas laiks ir krietni ierobežojis mūsu ceļošanas paradumus, kas ietekmējis arī ar darbu saistītos komandējumus, tāpēc Apple inženieri izmanto gan robotus, gan speciālu programmatūru, lai palīdzētu Ķīnas rūpnīcām ražošanas procesā.

    Apple šajā laikā daļu darbinieku, kuriem nepieciešams doties darba komandējumos, stimulē ar papildus prēmijām, bet tāpat tiek stādāts arī pie attālinātiem risinājumiem. Īpaši pielāgota iPad programmatūra spēj izmantot papildinātās realitātes sniegtās iespējas un palīdzēt tām rūpnīcām, kuras atrodas Ķīnā vai citās vietās. Tādējādi iespējams risināt radušās problēmas un speciāli nedoties uz šīm vietām. Labs mārketinga triks no uzņēmuma puses, lai tiešām nodemonstrētu savu radīto produktu veiktspēju un noderīgumu ikdienā.

    Papildus tam šie darbinieki arī strādā, pielāgojoties Ķīnas laikam, lai atbalsts būtu vēl efektīvāks. Uzņēmums jau paziņojis, ka saviem darbiniekiem ļaus strādāt no mājām vismaz līdz 2021. gada jūnijam, taču šis laika pariods nav akmenī kalts. Tims Kuks norādījis, ka pandēmijas un attālinātā darba periods ir parādījis, ka ir iespējams efektīvi un produktīvi strādāt arī no mājām, kā arī rasti risinājumi, lai darbu tādu padarītu. Tiesa, nekas joprojām nespēj aizstāt tikšanās aci pret aci un cilvēcisko kontaktu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma