Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify ļaus atskaņot Android ierīcēs saglabāto mūziku

    Jaunākie raksti

    Līdz šim, lai Spotify lietotnē atskaņotu to mūziku, kas atradās telefona atmiņā, bija nepieciešams izmantot datoru, sasinhronizējot Spotify bibliotēku ar šiem audio materiāliem. Taču ir parādījušās pirmās indikācijas, ka vismaz Android ierīcēs tas vairs nebūs jādara.

    Pavisam vienkārši tas nozīmē, ka jebkuru pārsūtīto dziesmu, kura būs saglabāta telefonā, būs iespējams ērti klausīties, izmantojot Spotify lietotni. Nebūs jāsaslēdz telefons ar datoru, dziesma jāieliek Spotify, un tikai pēc tam to būtu iespējams klausīties lietotnē. Tas patiešām izklausās dīvaini un neērti.

    Reklāma

    Jauno funkcionalitāti iespējams ieslēgt uzstādījumos Import sadaļā. Tiesa, pārskatot lietotnes uzstādījumos Android 10 versijā, neizdevās to vēl ieraudzīt, bet arī nav precīzi zināms, kad tā būs oficiāli pieejama lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Takeši
    08.12.2020 12:12

    Japānā Spotify šāda iespēja jau bija sen

    digitalk
    08.12.2020 12:42
    Reply to  Takeši

    arī Kitano cienītājs? [deep bow]

    Kursors.lv
    08.12.2020 23:02
    Reply to  digitalk

    Opā! Kura ir tava iecienītākā Kitano filma? Kaut kādu laiku neesmu neko no viņa daiļrades skatījies, tomēr atmiņā ir palikusi viņa Achilles and the Tortoise.

    digitalk
    09.12.2020 11:49

    man tas japāņu kinematogrāfa periods arī ir garām :) [lien imdb, lai nesamuldētos] bāc, reāli neatceros, kura no 80-90x gadu filmām uz mani atstāja TO iespaidu (jakudzas, pērkami policisti, viens pret visiem). laikam jau pēdējais, ko speciāli Kitano dēļ noskatījos ir «Zatoichi» un LNT laikos «Takeshi’s Castle» šovu.

    Kurosavu skatījos vairāk klasiķa statusa dēļ, bet nav tā, ka gribētu skatīties vēlreiz. «Kozure Ôkami» ar [atkal lien imdb] Tomisaburô Wakayama ir palicis labā atmiņā. nu un pamatīgs daudzums anime, jo multiplikācija ir mīļš žanrs.

    Last edited 3 years ago by digitalk
    Reklāma