Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips izziņo divus jaunus Brilliance monitorus ar USB-C dokošanu un Windows Hello tīmekļa kameru

    Jaunākie raksti

    Philips monitoru zīmola licences partneris MMD paziņojis par jaunajiem Philips 326P1H (31,5″/80 cm ) un Philips 329P1H (31,5″/80 cm) monitoriem, kas piedāvā iebūvētu USB-C dokstaciju ar enerģijas padevi, lielisku attēla kvalitāti un augstu precizitāti un dzidrumu, un tīmekļa kameru, kas aprīkota ar mūsdienīgiem sensoriem Windows Hello™ sejas atpazīšanai. Šie monitori ir lieliski piemēroti profesionāliem arhitektiem un grafikas dizaineriem, finanšu darbiniekiem, inženierpakalpojumu firmām un citām organizācijām, kam nepieciešami augstas veiktspējas monitori precīzam, rūpīgam darbam, kur krāsu niansēm ir īpaši svarīga nozīme.  Kaut gan Philips monitori piedāvā risinājumus visiem profesionāļiem, tie ir arī uzticami ikdienas lietošanai mājās un īsteno ikviena vajadzības.

    Savienojamība katram uzdevumam

    Philips 326P1H un Philips 329P1H monitoriem ir iebūvēta USB-C dokstacija ar strāvas padevi (kas ļauj tieši pieslēgt un uzlādēt jūsu klēpjdatoru līdz pat 90 W) un četras USV 3.2 pieslēgvietas. Atvieglojiet darbu, savienojot visas jūsu perifērās ierīces, piemēram, tastatūru, peli un RJ-45 Ethernet kabeli, tieši ar monitora dokstaciju, un izbaudiet slaikā, apvēršamā USB-C savienotāja vienkāršību, kas pieļauj vieglu viena kabeļa dokošanu. Šīs funkcijas jūs varat izmantot arī privātajā dzīvē, jo tās ļauj skatīties jūsu iecienītos TV seriālus uz lielformāta, augstas izšķirtspējas displeja, vienlaikus pārsūtot datus un uzlādējot jūsu piezīmjdatoru. Papildus vizuālam baudījumam šie monitori noteikti padarīs jūsu darbvietu kārtīgāku nekā jebkad iepriekš. Philips 326P1H ir arī DisplayPort izeja, kas ļauj izveidot vairāku augstas izšķirtspējas displeju ziedlapķēdi, izmantojot tikai vienu kabeli no pirmā displeja uz datoru bez lieko vadu un kabeļu radītajām problēmām.

    Reklāma

    Augsta attēla kvalitāte un vizuāls komforts

    Detaļas, krāsa un augsta izšķirtspēja ir šo monitoru atslēgvārdi. Philips 326P1H monitors nodrošina Quad HD (2560 x 1440 pikseļi) attēlus, kas bez grūtībām ļauj pamanīt katru detaļu, savukārt Philips 329P1H displejs piedāvā UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspēju, sniedzot reālistisku skatīšanās pieredzi, kas to padara īpašu. Šīs attēla funkcijas ir ideāli piemērotas plašam profesionālo vajadzību spektram ne tikai 3D grafikas lietotnēm, bet arī finanšu sektorā, kur tiek izmantotas detalizētas izklājlapas. Šiem monitoriem ir IPS displejs, kas nodrošina īpaši plašu 178/178 grādu skatīšanās leņķi, ļaujot redzēt displejā attēloto no gandrīz jebkura leņķa un vienmēr nodrošinot krāsu precizitāti. Kā papildu pierādījums tam, ka šie monitori ir izstrādāti, paturot prātā lietotāju un fokusējoties uz viņu produktivitāti un labklājību, tie ir aprīkoti arī ar Flicker-free tehnoloģiju ērtākai skatīšanai un LowBlue režīmu acis saudzējošai produktivitātei. Tie arī atbilst TUV Rheinland Eye Comfort standartam, lai novērstu acu piepūli, ko izraisa ilgstoša datora lietošana.

    Ilgtspējība kā prioritāte

    Turklāt šiem monitoriem ir “zaļā” puse, pateicoties to ekodizainam. Tie abi ir aprīkoti ar PowerSensor – sensoru, kas nosaka, vai lietotājs atrodas pie ekrāna, un automātiski samazina monitora spilgtumu, kad lietotājs aiziet, tādējādi ietaupot līdz pat 80% enerģijas izmaksu, un LightSensor, kas pielāgo attēla spilgtumu atkarībā no gaismas apstākļiem ideālam attēlam ar minimālu enerģijas patēriņu.

    Abi monitori atbilst RoHS standartiem, tiem ir EnergyStar 8.0 un EPEAT1 sertifikācija, un tajos nav kaitīgu vielu, piemēram, svins, dzīvsudrabs un PVC-BFR. Turklāt iepakojuma materiāls ir 100 % pārstrādājams.

    Philips 326P1H monitors ir pieejams decembra sākumā ar ieteicamo mazumtirdzniecības cenu (MSRP) €489, un Philips 329P1H monitors būs pieejams decembra beigās ar MSRP €689.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma