Web Analytics
More
    Reklāma

    Visa izlaiž norēķinu karti, kas procentus no pirkuma summas atmaksās bitkoinos

    Jaunākie raksti

    Reaģējot uz globālajām norēķinu tendencēm, kā arī kriptovalūtas “Bitcoin” vērtības straujo pieaugumu, finanšu kompānija “Visa” nākusi klajā ar jaunu maksājumu karti, kas procentus no pirkuma summas atmaksās nevis eiro, dolāros vai kādā citā tradicionālajā valūtā, bet gan bitkoinos. Jaunā norēķinu karte pie lietotājiem nonāks 2021. gada sākumā.

    Šajā projektā Visa sadarbojas ar kriptovalūtu nozares startapu “BlockFi“, radot jaunu norēķinu karti “Bitcoin Rewards Visa Credit Card”, kuras gada maksa būs 200 USD jeb ap 165 eiro. Ar šo karti lietotāji saņems atpakaļ 1.5% no pirkuma summas, kas tiks pārvērsta bitkoinos. Karšu turētājiem ir arī iespēja papildus iegūt bitkoinus 250 USD vērtībā, ja pirmo trīs mēnešu laikā kopš kartes iegādes būs iztērēti vismaz 3000 ASV dolāri.

    Reklāma

    BlockFi izpilddirektors un dibinātājs Zaks Prinss (Zac Prince) uzsver, ka Bitcoin Rewards Visa Credit Card padarīs Bitcoin pieejamāku plašākam interesentu lokam. Turklāt šī norēķinu karte lietotājiem ļaušot vienkārši un bez riska palielināt savus Bitcoin uzkrājumus, nemainot ne ikdienas tēriņus, ne ieguldījumu paradumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.12.2020 13:48

    ar crypto.com karti šāda iespēja jau ir labu laiku ;)

    rudzu rikas
    08.12.2020 00:26
    Reply to  janek

    Tiešām jēga ir? Cik nu iepriekš papētīju nekāds prātīgs cashback nesanāca, ja karti lieto ikdienas lietām un ikdienas summām – visādas komisijas “noēd” ieskaitīto cryptocash bonusu.

    Jurčiks
    07.12.2020 14:33

    “pie lietotājiem nonāks 2021. gada sākumā.”

    interesanti cik liela ņemšanās būs, lai Latvijā tādu karti dabūtu?

    AAA
    07.12.2020 16:30
    Reply to  Jurčiks

    1.5% naudas saņemšana atpakaļ darbosies tikai ASV, jo tur ierobežojumi komisijām maksājumiem ar karti ir citādāki. Latvijā atpakaļ varētu saņemt tikai ap 0.1%, kas to padara diezgan bezjēdzīgu.

    Name
    07.12.2020 22:42

    Palasiet par Wirex, cik zinu jau tagad tādu var dabūt arī Latvijā un pieejami visi tie paši bonusi.

    Reklāma