Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple piedāvā iespēju dalīties ar lietotņu pirkumiem ģimenes lokā

    Jaunākie raksti

    Vasaras vidū Apple paziņoja par iespēju, ka tie, kuri ir savienojuši savus Apple lietotāju kontus un izmanto Family Sharing iespējas, tagad varēs dalīties ar savu veikto pirkumu vai abonēšanas iespēju ar šajā grupā esošajiem cilvēkiem.

    Tas, protams, būs atkarīgs no paša izstrādātāja, kuram būs iespējams vai nu atļaut dalīšanos, vai likt iegādāties pakalpojumu katram lietotājam atsevišķi. Jauno iespēju tagad ir iespējams izmantot izstrādātājiem savās lietotnēs. To ieslēdzot, ikviens kurš atrodas Family Sharing lokā varēs veikt kādu pirkumu lietotnē vai arī abonēt kādu servisu, un pēc tam tas būs pieejams vēl pieciem “ģimenes” locekļiem.

    Šī funkcionalitāte ir pieejama uz jaunākajām operētējsistēmām kā iOS 14, iPadOS 14 un macOS Big Sur. Šāda iespēja varētu veicināt vēl lielāku interese tiešām izmantot maksas lietotnes un veikt papildus tēriņus tajās, jo sadalot uz galviņām, pirkums nosacīti kļūs lētāks. Tomēr izstrādātājiem būs iespējams vai nu atļaut šo iespēju vai ne, tā kā gala vārds tik un tā pieder viņiem.

    Lai ieslēgtu dalīšanos, nepieciešams doties Settings – uzspiest uz sava Apple ID profila – Subscriptions – Share New Subscriptions.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma