Reklāma

Apple piedāvā iespēju dalīties ar lietotņu pirkumiem ģimenes lokā

Jaunākie raksti

Sony SRN-NS7 kakla skaļruņu apskats

Ikgadējā Kursora lasītāju aptaujā daļa norādīja, ka papildu tādām klasiskām ierīcēm, kā viedtālruņi un datori, lasītāji gribētu redzēt arī...

YouTube pārtrauks savu YouTube Originals programmu

Video straumēšanas platforma paziņojusi par plāniem mainīt savu stratēģiju ar speciāla satura veidošanu, kas nozīmē, ka tiks pārtraukta YouTube...

Iespējams, drīzā nākotnē ar sejas maskām varēsim izmērīt savu sirdsdarbību

Nu jau divi gadi būs pagājuši, kopš mūsu ikdienas neatņemama sastāvdaļa ir sejas maskas. Pa šo laiku pētniekiem jau...

Volkswagen un Bosch plāno sadarbību elektroauto bateriju ražošanā

Divi no Vācijas lielākajiem ražojošajiem uzņēmumiem Volkswagen un Bosch parakstījuši sadarbības memorandu, lai izveidotu kopuzņēmumu un ievērojami palielinātu elektroauto...

Apple 2021. gada nogalē atkal bija lielākais viedtālruņu piegādātājs

Pēc salīdzinoši pieticīga viedtālruņu pārdošanas gada, Apple atguvis savas ierastās līderpozīcijas pagājušā gada pēdējā ceturksnī. Analītikas uzņēmums Canalys dalījies ar...

Vasaras vidū Apple paziņoja par iespēju, ka tie, kuri ir savienojuši savus Apple lietotāju kontus un izmanto Family Sharing iespējas, tagad varēs dalīties ar savu veikto pirkumu vai abonēšanas iespēju ar šajā grupā esošajiem cilvēkiem.

Tas, protams, būs atkarīgs no paša izstrādātāja, kuram būs iespējams vai nu atļaut dalīšanos, vai likt iegādāties pakalpojumu katram lietotājam atsevišķi. Jauno iespēju tagad ir iespējams izmantot izstrādātājiem savās lietotnēs. To ieslēdzot, ikviens kurš atrodas Family Sharing lokā varēs veikt kādu pirkumu lietotnē vai arī abonēt kādu servisu, un pēc tam tas būs pieejams vēl pieciem “ģimenes” locekļiem.

Šī funkcionalitāte ir pieejama uz jaunākajām operētējsistēmām kā iOS 14, iPadOS 14 un macOS Big Sur. Šāda iespēja varētu veicināt vēl lielāku interese tiešām izmantot maksas lietotnes un veikt papildus tēriņus tajās, jo sadalot uz galviņām, pirkums nosacīti kļūs lētāks. Tomēr izstrādātājiem būs iespējams vai nu atļaut šo iespēju vai ne, tā kā gala vārds tik un tā pieder viņiem.

Lai ieslēgtu dalīšanos, nepieciešams doties Settings – uzspiest uz sava Apple ID profila – Subscriptions – Share New Subscriptions.

Reklāma
Paziņot par jaunumiem
Paziņot par
0 komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Reklāma

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: