Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS nodrošinās Smart Access Memory arī Intel platformā

    Jaunākie raksti

    AMD nesen iepazīstināja ar jaunu Smart Access Memory tehnoloģiju, kas Ryzen 5000 sērijas procesoriem kopā ar Radeon RX 6000 sērijas videokartēm it kā ļaus specifiskās darbībās iegūt līdz pat 6% kadru nomaiņas ātruma pieaugumu.

    Reklāma

    Zināms, ka arī Nvidia strādā pie līdzīgas idejas tehnoloģijas, kas varētu uzlabot GeForce videokaršu sadarbību ar AMD un arī ar Intel platformām. Turklāt Smart Access Memory tehnoloģija (lai arī kā to mārketinga viedie nenodēvētu) ir iestrādāta PCIe standarta specifikācijā. Tātad ar pāris jaunām teksta rindām programmatūrā Smart Access Memory iespējas varētu izmantot visi ražotāji. Te gan jāsaka, ka arī zaļajā nometnē ir savi mārketinga triki, kas, piemēram reāla laika ray-tracing ir pircēju prātos sasējuši kopā ar RTX videokartēm, lai arī ray-tracing ir tikai matemātiski aprēķini, kas nav ekskluzīvi pieejami tikai Nvidia.

    ComputerBase.de tikuši pie vairākiem ASUS prezentāciju materiāliem, kur Intel Z490, H470, B460 un H410 čipkopu BIOS beta versijās tiek izmantota līdzīga ideja AMD Smart Access Memory tehnoloģijai, bet to var izmantot Intel procesoriem.

    Turklāt ASUS prezentāciju materiāli vēsta par 13.37% pieaugumu, nevis tikai 6%, kā tas ir AMD.

    Avotshexus
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma