Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony apgalvo, ka vienspēlētāju režīma spēles joprojām ir populārākās

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļā medijs Vice dalījies ar interesantu ziņojumu saistībā ar spēļu konsoļu paaudžu nomaiņām, kā arī ko tās atnes spēlētājiem. Saistībā ar šo, kaut arī pēdējos gados toni nosaka spēles, kuras iespējams spēlēt daudzspēlētāju režīmā, joprojām daudz laika tiek pavadīts arī vienspēlētāja režīma spēlēs (angliski single player).

    Uzņēmuma Sony iekšējā apkopotā informācija norāda, ka joprojām cilvēki pavada vairāk laika spēlējot tieši spēles ar vienspēlētāju režīmu, izpildot dažādus uzdevumus un misijas, nevis visu laiku atrodoties tiešsaistē ar citiem spēlētājiem. Jā, pārdoto kopiju skaita ziņā tiešām dominē, piemēram, GTA V un CoD: Black Ops 3, kas savu popularitāti ieguvušas tieši multiplayer iespēju dēļ.

    Reklāma

    Tomēr joprojām paralēli iznāk spēles, kuras mēs spēlētu ierasti, izpildot misija un izejot cauri spēles stāstam, piemēram, Spider-Man un God Of War, kuras atjaunotā versija vien pārdota vairāk nekā 20 miljonu reižu. Protams, tendenču maiņa ir ļoti jūtama un mums zināma, taču joprojām spēlētājus sagaidīs abu veidu spēļu piedāvājums, neizslēdzot it kā popularitāti zaudējušās single player spēles.

    Kam priekšroku dodiet jūs – vienspēlētāju vai daudzspēlētāju spēlēm?

    AvotsVice
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    03.12.2020 09:50

    Single Player. Also Co-Op (splitscreen); Esmu pārāk slikts spēlētājs, lai man būtu interesanti mēģināt sacensties ar kādu on-line

    digitalk
    03.12.2020 10:06
    Reply to  Arturs

    +1

    ja spēlei nav normāla single player, tad tā jebkurā brīdī var pārvērsties par dārzeni, kad onlaina spēlētāju interese nokritīsies vai izdevējkompānijai apniks uzturēt dzīvus spēļu serverus.

    Čiekurs
    03.12.2020 10:56
    Reply to  Arturs

    +1 no manis ar. Es šad tad pamēģinu iekāpt multiplayer dārziņā, atraujos no mega talantiem, vai arī čīteriem un dzēšu ārā.
    Tajā pat laikā EA un citi rukši mēģina iestāstīt, ka SP nevienam nevajag.

    Rūdolfs Rancāns
    03.12.2020 18:56
    Reply to  Čiekurs

    nu Rocket League ļoti smuki sadala spēlētājus pa rankiem un vienmēr sanāk spēlēt ar +/- sava līmeņa spēlētājiem.

    REALAIS
    03.12.2020 11:08

    Multiplayer es spēlēju tikai Red Dead Online un GTA Online. Visas pārējās spēles tikai SP. To pašu Fifu dzenāju tikai ofdline vai piemēram NBA2K. Pavadītā laika ziņā varētu būt 50:50. Bet rdo īsti nav paraugs multiplayer spēlei, jo pārsvarā tas tiek spēlēts pašam par sevi vai kopā ar draugu/draugiem. Bet ne pret citiem spēlētājiem.

    Krotow
    03.12.2020 11:45

    Single play pārsvars ir pašsaprotams. Var spēlēt jebkurā brīvā brīdī un panākumi nav atkarīgi no tīkla ātruma un čīteriem. Lielāka spēļu daudzveidība un arī vizuāli glītāk izskatās (un ir laiks smukumus apskatīt).

    Sandis
    06.12.2020 14:43

    Gan jau, ka to iespaido arī Playstation Plus abonementa esamība. Bez tā nu nekādi nesanāks onlainā multiplayer uzspēlēt. Cik izdevās kaut kādu statistiku atrast par šo tēmu, tad sanāk ka tikai aptuveni 1/3 ir šis abonements. No tā jau tīri loģiski sanāk, ka aptuveni 2/3 spēlē single player. Un nav jau arī teikts, ka visi no tās vienas trešdaļas spēlē multiplayer režīmus.

    Reklāma