Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobvoi TicWatch Pro 3 LTE viedpulkstenis nonāk Eiropā par €360

    Jaunākie raksti

    Mobvoi ar TicWatch viedajiem pulksteņiem vismaz pagaidām pie mums ir maz zināms ražotājs. Mobvoi TicWatch GTX ir viens no lētākajiem viedajiem, pie mums nopērkamajiem pulksteņiem, kas maksā tikai 60 eiro. Apskatos tiek teikt, ka tas pat esot lietojams.

    Mobvoi TicWatch Pro 3 LTE ir pirmais viedpulkstenis ar Qualcomm Snapdragon Wear 4100 un Wear OS operētājsistēmu, turklāt šis pulkstenis beidzot sāk kļūt pieejams pie mobilo sakaru operatoriem Eiropā. Šobrīd gan Mobvoi TicWatch Pro 3 LTE piedāvā Lielbritānijas, Vācijas un Spānijas sakaru operatori.

    Reklāma

    Mobvoi TicWatch Pro 3 LTE nodrošina VoLTE balss zvanus, SMS sūtīšanu un saņemšanu. Wear OS iebūvētais Google Assistant palīdzēs ikdienas steigā, kā arī pulkstenim ir Google Pay NFC maksājumu iespēja.

    Mobvoi TicWatch Pro 3 LTE ir 47 mm korpuss, pulkstenis ir 12.2 mm biezs. Tas veidots no nerūsējošā tērauda un plastmasas. Pulksteni darbina Qualcomm Snapdragon Wear 4100 procesors ar 1 GB RAM un 8GB atmiņu. 577 mAh akumulators nodrošina līdz 72 stundu darbību, bet Essential Mode režīmā pulkstenis darbosies līdz 45 dienām.

    Mobvoi tīmekļa veikals pazīst Latviju un sūta ierīces arī pie mums, iespējams, sagaidīsim arī Mobvoi TicWatch Pro 3 LTE pie kāda sakaru operatora.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Opis
    03.12.2020 10:43

    Bet kas tam pulkstenim īpašs? Pēc nosaukuma un skata ne ar ko neatšķiras no AliExpress sortimenta..

    Kursors.lv
    03.12.2020 11:01
    Reply to  Opis

    Ja par AliExpress sortimentu pārsvarā nav nekādas pieredzes un tiek pirkts kaķis maisā, tad Mobvoi zīmols jau ir noteiktās aprindās krietni atpazīstamāks ar to, ka piedāvā pietiekami kvalitatīvus un tehniski spējīgus produktus par pievilcīgu cenu.

    Girts Eldmanis
    06.12.2020 18:24
    Reply to  Opis

    Ali sortiments ir Lemfo, Zeblaze…

    Girts Eldmanis
    06.12.2020 18:23

    Pašam ir Ticwatch Pro 2020, klasiska dizaina, normālas funkcionalitātes aparāts. Testos parasti to atzina par labāku esam kā Samsunga Galaxy u.c. Bērnam paņēmu GTX… Nu… Tad gan nav visai foršs. Programatūra uz Redmi note 6 neiet, uz manu 1+7t ar viss uzkārās, rādījumi samērā apšaubāmi…

    TW Pro 3 GPS is labs, LTE vajadzētu būt priekšrocībām.LTE it kā ies pie jebkura operatora, kam esim, bet nedarbosies tā dalītā smim funkcija…

    Reklāma