Web Analytics
More
    Reklāma

    Bolt prezentē jaunu elektriskā skrejriteņa modeli

    Jaunākie raksti

    Bolt atklāj savu ceturtās paaudzes skrejriteni, kas ar innovatīva aprīkojuma un programmatūras palīdzību ir viens no drošākajiem modeļiem tirgū.

    Bolt 4 is aprīkots ar sensoriem, kas uztver negadījumus, kritienus, strauju bremzēšanu un nedrošas braukšanas pazīmes. Elektriskā skrejriteņa konstrukcija ir optimizēta ar viszemāko smaguma centru, augstāko atstatumu no zemes, uzlabotu riteņu leņķi un īpaši vieglu svaru, lai nodrošinātu papildu stabilitāti un drošu manevrēšanu.

    Reklāma

    Aprīkojuma un programmatūras funkciju kopums, piemēram, straujas bremzēšanas detektori un viedi balss signāli, ļauj Bolt samazināt negadījumu risku, izglītojot un brīdinot braucējus, kā arī ziņojot gājējiem, un sniedz iespēju vietējām komandām reaģēt nekavējoties, kad tas nepieciešams.

    Dmitrijs Pivovarovs (Dmitri Pivovarov), Bolt mikromobilitātes direktors, komentē: “Mēs esam apņēmušies padarīt mikromobilitāti par pieejamu transporta veidu ikvienam, un drošība ir mūsu galvenā prioritāte. Mēs vēlamies, lai pēc iespējas vairāk cilvēku atteiktos no personīgajiem automobiļiem, izvēloties videi draudzīgākas alternatīvas, tāpēc ir svarīgi nodrošināt, ka skrejriteņi tiek izmantoti atbildīgi, lai tie būtu patiesi izdevīgi pilsētām un sabiedrībai. Uzņēmumā esošā aprīkojuma ekspertu komanda ļauj mums pilnībā kontrolēt skrejriteņu kvalitāti un ieviest progresīvus risinājumus. Mēs ceram, ka tas noteiks jaunus drošības standartus koplietošanas mikromobilitātē.”

    Bolt 4 ir pilnībā izstrādāts uzņēmumā, Bolt komandai tiešā veidā atbildot par detaļu ražošanu un atlasīšanu. Skrejriteņa dizains un unikālais baterijas maiņas risinājums šobrīd gaida patenta piešķiršanu.

    Eimantas Balta, Bolt reģionālais skrejriteņu pakalpojuma vadītājs Baltijā, piebilst: “Sagaidāms, ka jaunie skrejriteņi 2021. gadā nonāks arī līdz lietotājiem Latvijā. Ieviestās tehnoloģijas ļaus labāk pielāgoties pilsētvidei un nodrošināt videi draudzīgāku, drošāku un efektīvāku pārvietošanos, lai veiktu īsās distances.”

    Bolt nākamās paaudzes skrejritenis ir 100% pārstrādājams un tā aprēķinātais kalpošanas laiks ir līdz 60 mēnešiem. Jaunais modelis veicina Bolt ilgtermiņa apņemšanos samazināt transporta nozares un Bolt kā uzņēmuma ekoloģisko nospiedumu. Šā gada sākumā Bolt paziņoja par saviem plāniem līdz 2020. gada beigām kļūt par klimata pozitīvu (oglekļa negatīvu) uzņēmumu elektrisko skrejriteņu darbībā.

    Bolt šobrīd piedāvā mikromobilitātes pakalpojumus 45 pilsētās un 15 valstīs Eiropā. Uzņēmums 2021. gadā plāno paplašināt skrejriteņu un elektrisko velisopēdu koplietošanas pakalpojumu, lai aptvertu vairāk nekā 100 pilsētas. Bolt ceturtās paaudzes skrejritenis pirmo reizi tiks piedāvāts Bergenā, Norvēģijā, 2021. gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    03.12.2020 14:50

    Cepuri nost, Bolt. Vieni no retajiem, kas šajā laikā ir atstājuši skrejriteņus klientiem, nevis tos savākuši ziemas guļai. Manuprāt, kamēr vien nav sniegs, skrejritenis ir ļoti ērts pārvietošanās veids Rīgas centrā un es ļoti labprāt to turpinātu izmantot arī decembrī, janvārī un februārī.

    Krotow
    03.12.2020 15:14
    Reply to  Mārtiņš

    Kamēr trotuāri bez sniega un ledus, var mierīgi braukt. Vēja necaurlaidīgs apģērbs gan ir vēlams.

    Krotow
    03.12.2020 15:12

    Līdz šim pēc paša nomas skūteru pieredzes no Bolt palika vislabākais iespaids Diez cik jaunumam ir liels nobraucamais attālums. Būs interesanti pamēģināt.

    0913
    03.12.2020 15:49

    uzlabotu riteņu leņķi – hm. jābūt labai lietai…..

    0913
    03.12.2020 16:36

    kas tas par jaunvārdu – pilsētvide? visos portālos katrā rakstā par pilsētu piemin mistisko pilsētvidi. tiešām tik gudri izklausās?

    tad jau redzēs, vai jaunajam modelim gaismas stars ir iekārtots tāpat kā vecajiem, lai laovaji spīdina viens otram acīs.

    Kursors.lv
    03.12.2020 16:39
    Reply to  0913

    Tēzaurs saka, ka šāds vārds eksistē: https://tezaurs.lv/pils%C4%93tvide

    0913
    03.12.2020 17:20

    nujā nujā – ar skūteri brauc nevis pa pilsētu, bet tieši pa pilsētai raksturīgu vidi.
    un es domāju, ka brauc kubiskā vakuumā….poor me!

    nesaku ka nav vārda, bet tas no sērijas, kad tantiņas viena otrai stāsta – paskat, kāda man hematoma. bet tev – tikai zilums…

    digitalk
    03.12.2020 16:47
    Reply to  0913

    “kas tas par jaunvārdu – pilsētvide”

    arhitektiem tas ir senvārds.

    0913
    04.12.2020 10:18
    Reply to  digitalk

    The urban space refers to several urban areas and their related multicentric municipalities forming a whole in a single stretch. In the multicentric urban space, the urban areas are either adjoining or linked together by multicentric municipalities. This space forms a connected whole.

    sanāk, ka pilsētvide ir pilsēta ar apēstajiem ciematiem un jaunbūvēto piepilsētu.
    vienkārši sakot – apbūvētas, dabai atņemtas teritorijas.
    no skūterista viedokļa svarīgs ir celiņš, nešķirojot vai tas ir uzbūvēts pilsētā, mežā vai vispār pazemē kur nav saprotams kas ir virs tevis – jūra vai tuksnesis.

    Reklāma