Web Analytics
More
    Reklāma

    AppGallery aicina pieteikties finansējumam neatkarīgajiem mobilo lietotņu izstrādātājiem

    Jaunākie raksti

    Huawei ir paziņojis, ka AppGallery, oficiālā lietotņu izplatīšanas platforma, šajā svētku sezonā ieplānojusi dot papildu stimulu pašmāju mazajiem un neatkarīgajiem mobilo spēļu un lietotņu izstrādātājiem. Uzņēmums nācis klajā ar īpašu finansiālā atbalsta iniciatīvu tieši spēļu izstrādāšanai, kuras ietvaros finansiālā atbalsta iegūšanai var pieteikties arī Latvijas spēļu un lietotņu izstrādātāji.

    Ar vairāk nekā 500 miljoniem aktīvo lietotāju mēnesī un 2 miljoniem reģistrēto izstrādātāju, Huawei AppGallery ir kļuvusi par vienu no Top 3 lielākajām lietotņu platformām visā pasaulē. Šī platforma darbojas vairāk nekā 170 valstīs, ietver 18 lietotņu kategorijas un piedāvā maziem un lieliem lietotņu izstrādātājiem globālu platformu, lai attīstītu un izplatītu savas spēles.

    Reklāma

    “Platforma AppGallery ir vieda un novatoriska ekosistēma, kas ļauj izstrādātājiem radīt unikālu pieredzi patērētājiem. Mūsu mērķis ir padarīt to par atvērtu un inovatīvu lietotņu izplatīšanas platformu, kas ir ērti pieejama patērētājiem, un tajā pašā laikā stingri aizsargāt lietotāju privātumu un drošību, vienlaikus nodrošinot unikālu un viedu pieredzi. Būdama viena no vadošajām lietotņu platformām pasaulē, tā piedāvā plašu globālo un vietējo lietotņu klāstu un 2020. gadā tās popularitāte ir krietni augusi – kopējais lejupielāžu skaits sasniedza 294 miljardus,” stāsta Gunta Kursiša, “Huawei Mobile Services” Biznesa attīstības vadītāja Latvijā.

    Platforma plāno sniegt papildu atbalstu EUR 30 000 vērtībā neatkarīgo izstrādātāju jeb “indie” spēļu kopienai, ieskaitot tehnisko atbalstu jaunā spēļu piedāvājuma izvietojumam. Visas spēles, kas no šī gada 19. novembra līdz 14. decembrim* tiks augšupielādētas AppGallery lietotņu platformā caur portālu, kas apvieno visas lietotņu platformas – Unity Distribution Portal, varēs kvalificēties, lai saņemtu īpašu atbalstu, tostarp:

    • 85% ieņēmumu daļas no pirkumiem lietotnē spēļu izstrādātājiem pirmajos 2 gados;
    • VIP tehnisko atbalstu, iekļaujot lietotni AppGallery platformā;
    • Top 30 labākās “indie spēles” saņems Huawei Ad platformas finansējumu EUR 1000 vērtībā un atbalstu savas pirmās reklāmas kampaņas uzsākšanai;
    • Populārākās spēles tiks rādītas arī īpašajā ‘Indie Game’ sadaļā AppGallery platformā.

    “Šī iniciatīva ir svarīgs solis, lai turpinātu uzņēmuma apņemšanos ieguldīt lietotņu izstrādātāju kopienā. Mobilo spēļu nozare pēdējos gados ir parādījusi neticamu izaugsmi, un mēs esam priecīgi, ka varam atbalstīt vairāk mazos un neatkarīgos izstrādātājus un studijas, lai viņu spēles iegūtu popularitāti un nonāktu tirgū. Tāpēc aicinām visus pašmāju neatkarīgos izstrādātājus pievienoties AppGallery un dalīties ar radītajām spēlēm, jo, iespējams tieši Latvijā izstrādāta spēle kļūs par lietotāju vidū populārāko,” par iniciatīvu stāsta Gunta Kursiša, “Huawei Mobile Services” Biznesa attīstības vadītāja Latvijā.

    Lai piedalītos spēļu finansiālā atbalsta programmā, spēļu izstrādātāji tiek aicināti līdz 14. decembrim izveidot savu Huawei kontu un caur Unity Distribution Portal iesniegt savu spēli AppGallery platformā.

    * Publicēšanas beigu termiņš ir 14. decembris plkst. 23:59 pēc Centrāleiropas laika. Lai iesniegtu spēli, lūdzu, apmeklējiet: https://create.unity3d.com/AppGallery-UDP-happy-holidays

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma