Web Analytics
More
    Reklāma

    Western Digital pieliek punktu SanDisk zīmolam

    Jaunākie raksti

    SanDisk nonāca Western Digital ķetnās 2015. gadā par 19 miljardiem dolāru, un tas bija tikai laika jautājums līdz Western Digital izlems par labu otra zīmola nogalināšanai. Šobrīd oficiāli paziņots, ka Western Digital nākamā gada 1. janvārī pilnībā atteiksies no SanDisk zīmola, tādējādi šis zīmols pārstās eksistēt.

    Tiek pieļauts, ka no veikalu plauktiem SanDisk zīmola atmiņas produkti pazudīs visai ātri, jo tos, visticamāk, uzņēmums jau ir pārstājis ražot, kā arī kopš pandēmijas sākuma atmiņas produktiem pieprasījums ir tikai audzis.

    Reklāma

    Satraukumam gan nav pamata, jo ar Western Digital zīmolu visi SanDisk produkti turpinās dzīvi. Būs pieejamas gan SD atmiņas kartes, gan dažādi datoru atmiņu produkti.

    Western Digital arī nesen iegāja bezvadu uzlādes ierīču tirgū. Ixpand Wireless Charger 15W ir Qi uzlādes ierīce ar 15W jaudu un vietu tikai vienai lādējamai ierīcei. Ixpand Wireless Charger 15W komplektā līdzi tiek dots sienas elektrības adapters, tāpēc to nevajadzēs meklēt atsevišķi.

    Ixpand Wireless Charger Sync ir dārgāka un interesantāka ierīce, kas piedāvā ne tikai bezvadu uzlādi, bet arī datu rezerves kopijas veidošanu uzlādes laikā. Ixpand Wireless Charger Sync spēj izveidot rezerves kopiju viedierīcē esošajām fotogrāfijām, video un citiem datiem.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    30.11.2020 10:36

    Bet neviens vairs neatdzīvinās Sansa Clip+ mp3 atskaņotāju… Tas ir tik neticami ērts, ja uzinstalē Rockbox firmware – mazs, var pilnībā kontrolēt neizņemot no kabatas, it īpaši ja ieslēdz text-to-speech. Analogu vairs vienkārši nav, visādi lētie ķīnieši neskaitās.

    Reklāma