Web Analytics
More
    Reklāma

    Par papildus samaksu atsevisķi “BMW” modeļi ar sensoru palīdzību brīdinās par priekšā esošiem radariem

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs “BMW” nācis klajā ar jaunu papildopciju ASV tirgum – mašīnā būs iebūvēta sistēma ar nosaukumu “Traffic Camera Information”, kuras mērķis ir brīdināt vadītāju par priekšā esošiem fotoradariem un kamerām, kas fiksē luksofora šķērsošanu pie sarkanās gaismas.

    Šī sistēma izmantos ne tikai publiski pieejamo informāciju par stacionārajiem fotoradariem un kamerām, bet tā lieto auto iebūvētos sensorus, lai brīdinātu vadītāju arī par pārvietojamajiem fotoradariem. Brīdinājums tiek parādīts digitālajā instrumentu panelī.

    Reklāma

    Sākot ar nākamo gadu, sistēma tiks piedāvāta atsevišķos “BMW” modeļos un to būs iespējams izmēģināt bezmaksas trīs mēnešus. Pēc tam, lai turpinātu sistēmas lietošanu, tā būs jāiegādājas par papildus maksu – lai arī “BMW” papildopcijas parasti ir itin sālītas, par šīs sistēmas lietošanu ASV autovadītājiem būs jāšķiras no 25 dolāriem par papildus 15 mēnešiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1334
    01.12.2020 10:52

    Tas vispār ir likumīgi?
    Vajadzēja jau uzreiz pārdot narušilovku – maksā $$$ katru mēnesi un vari neievērot CSN. Nu kautkādas pakas – no “mācos braukt” (var nerādīt pagriezienus, dažas reizes mēnesi šķērsot krustojumu pie sarkanā) līdz “ļaundaris”, kas papildus citiem labumiem ietvertu arī taurēšanu uz gājējiem, kas cenšās šķērsot ielu pa pāreju.

    Krotow
    01.12.2020 15:32
    Reply to  1334

    Dārgi sanāks. Un ja beidzot pielīdzinās sodu pārkāpēja ienākumiem un atkārtotiem pārkāpējiem noņems tiesības, vienkāršāk būs likt iekšā nelegālus detektorus. Pret mobilajiem un CP lāzerradariem šī figņa vienalga nelīdzēs.

    Uldis
    01.12.2020 21:36

    $25 par 15 mēnešiem ir vispār nekas. Jau pie pirmā radara ko pats nebūtu pamanījis tas atmaksājas. No otras puses, man kaut kā nepatīk tā jaunā BMW tendence prasīt abonēšanu par lietām ko tāpat iebūvē savās mašīnas… tas viss uzreiz izskatās pēc bezkaunīgas klientu slaukšanas.

    01.12.2020 22:02
    Reply to  Uldis

    info noveco un radari pēkšņi atrodas jau pilnīgi citās vietās. nemaksā un uzraujies uz pāris gadus vecu dezinformāciju. iebūvē jau tikai ekrānu un sakarus, kas spēj saņemt un parādīt info.

    1852
    01.12.2020 22:57
    Reply to  Uldis

    Varbūt cena tik zema, jo otru pusi maksā policija par info, kurš brauc baidoties no radariem)

    Kursors.lv
    02.12.2020 07:34
    Reply to  Uldis

    Tāda nu būs jauno mašīnu realitāte. Tev mašīnā būs iebūvēti apsildāmie beņķi, krutas gaismas, bet izmantot tos varēti tikai tad, ja veiksi kaut kādus ikmēneša/ikgada abonēšanas maksājumus.

    Reklāma