Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter nākamā gada sākumā atjaunos profilu verifikācijas sistēmu

    Jaunākie raksti

    Twitter nācis klajā ar vēsti, ka 2021. gada sākumā oficiāli atjaunos profilu verifikācijas sistēmu. Kompānija arī nedaudz ieskicējusi, pēc kādiem kritērijiem lietotājam piešķirs maģisko, zilo nozīmīti, kas apliecina, ka viņa profils ir verificēts jeb pārbaudīts.

    Twitter lietotāju profilus pēdējo reizi verificēja 2017. gadā. Jau gadu vēlāk kompānija solīja atjaunot šo sistēmu, ietverot tajā vairākas būtiskas izmaiņas. Nu šī gada vasarā nāca gaismā pirmie pierādījumi, ka kompānija beidzot sistēmu atjaunos. To pierāda arī jaunās verifikācijas sistēmas projekts, ko uzņēmums kopīgojis, un aicina sabiedrību iesaistīties tā izvērtēšanā.

    Reklāma

    Kompānija norāda, ka atlasījusi sešu veidu lietotāju kontus, kuriem varēs piekarināt verificēta profila zilo nozīmīti – valdības ierēdņi, zīmoli/bezpeļņas organizācijas, ziņu mediji, izklaide, sports un dažādu jomu aktīvisti. Twitter gan vēl nav sniedzis precīzu informāciju, kad lietotāji varēs pieteikties profila pārbaudei. Zināms tikai, ka kaut kas notiks nākamā gada sākumā.

    Vienlaikus Twitter sāks automātiski noņemt zilās nozīmītes no tiem profiliem, kuri ir neaktīvi vai nepilnīgi.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma