Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēles “Hitman” izstrādātāji veidos Džeimsa Bonda spēli

    Jaunākie raksti

    Videospēļu izstrādātāji “IO Interactive”, kuri labāk zināmi ar savām “Hitman” videospēlēm, 19. novembrī paziņojuši par savu jaunāko projektu, kas būs oriģināli veidota Džeimsa Bonda spēle.

    Šis būs oriģināli veidots stāsts tieši videospēles vajadzībām, un tam nebūs tieša saistība ar kādu no filmām. Tāpat Džeimsa Bonda videospēle tiks veidota balstoties uz jauno spēļu konsoļu iespējām, kā arī tā būs pieejama datoru lietotājiem. “IO Interactive” sadarbojies ar trim citiem partneriem – “MGM”, “Eoc Productions” un “Delphi”, lai veidotu šo pilnībā jauno stāstu par aģentu 007.

    Reklāma

    Izstrādātāja mājaslapā šobrīd nav pieejama pārāk plaša informācija, tikai viena interneta lapa, taču no tur pieejamās informācijas var secināt, ka stāsts varētu būt balstīts tieši ar to posmu, kas ļāva aģentam saņemt savu ikonisko apzīmējumu – 007. “IO Interactive” vadītājs norāda, ka šis būs līdz šim ambiciozākais uzņēmuma projekts. Tāpat arī nav zināms precīzs izlaišanas laiks, taču 2021. gadā varētu būt gaidāma “Hitman 3” spēle.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    22.11.2020 16:42

    Ceru,ka būs labāka par viduvējam bonda 007 spēlem kas iznākušas

    22.11.2020 21:59
    Reply to  Pastebin

    skatoties uz kādas platformas. GoldenEye 007 No Rare uz N64 ir kulta klasikas statusā.

    Krotow
    22.11.2020 20:25

    Ja viņi taisās izmantot to pašu dzinēju kas pēdējā “Hitman 2”, tad ir cerība ka vismaz tehniskā puse darbosies pareizi. Runājot par “spiegu spēlēm” kā tādām, drīzāk gribas kādreiz vēl ieraudzīt abas “No One Lives Forever” daļas pārtaisītas ar mūsdienu spēļu dzinējiem.

    Reklāma