Web Analytics
More
    Reklāma

    Dell Technologies forums virtuāli norisināsies jau šonedēļ

    Jaunākie raksti

    Dell Technologies forums, kas līdz šim ir norisinājies kā vienas dienas bezmaksas konference, šogad, sadarbībā ar Intel un Microsoft, tiks aizvadīts virtuālu sesiju formā, galveno uzmanību pievēršot Centrālās un Austrumeiropas, tostarp Latvijas, Lietuvas un Igaunijas uzņēmumu digitālās transformācijas veicināšanai plānojot savu darbību 2021. gadam.

    26. novembrī šī reģiona uzņēmumu vadītājiem, IT ekspertiem un digitālās tranformācijas līderiem būs iespēja gūt ieskatu mākoņskaitļošanas, mākslīgā intelekta, attālinātā darba un datos bāzēto inovāciju aktualitātēs, ko prezentēs Intel, Microsoft un citu kompāniju speciālisti.

    Reklāma

    Pandēmija veicina uzņēmējdarbības digitālo tranformāciju

    Dell Technologies nesen izlaistā Globālā digitālās transformācijas indeksa secinājumi liecina, ka uzņēmumi vispasaules COVID-19 pandēmijas laikā ir paātrinājuši savus digitālās tranformācijas plānus.

    2020. gada Indeksā – vienā no pirmajiem globālajiem pētījumiem, kas analizēja uzņēmumu rīcību pandēmijas laikā, tika atklāts, ka 8 no 10 uzņēmumiem šogad ir būtiski paātrinājuši vairākas digitālās transformācijas iniciatīvas un 79% uzņēmumu nākas mainīt savu biznesa modeli. Neskatoties uz arvien pieaugošo izmaiņu tempu, 94% uzņēmumu saskaras ar tādiem šķēršļiem, kā drošības un datu privātuma nodrošināšanu. Savukārt 4300 uzņēmumu vadītāji no astoņpadsmit dažādiem reģioniem kā galvenos tehnoloģiju apgūšanas šķēršļus min budžeta un resursu nepietiekamību.

    Stratēģiskie norādījumi no Dell Technologies vadītājiem

    Virtuālā foruma interaktīvajās sesijās piedalīsies Starptautisko tirgu prezidents Aongus Hegarty, EMEA reģiona prezidents Adrian McDonald, CEE reģiona vecākā viceprezidente un ģenerāldirektore Anja Monrad, kā arī CEE reģiona mārketinga direktore Katerina Athanasopoulou. Šie runātāji kopā ar citiem foruma runātājiem padziļināti diskutēs par to kā uzņēmējiem vajadzētu pārveidot savus biznesus, lai gūtu panākumus šajā jaunajā pasaulē. Tehnoloģijas ir kļuvušas par būtisku dzinējspēku, kas uzņēmumiem un sabiedrībai ļauj virzīties uz priekšu un palīdz risināt mūsu uz datiem vērstās nākotnes izaicinājumus, tāpēc foruma diskusijas apskatīs tēmas no dažādām perspektīvām.

    Vairāk nekā 30 runātāji pievērsīsies 3 galvenajām tēmām

    Elastīgas informācijas tehnoloģijas, digitālā darba vide un inovācijas izmantojot datus, būs galvenās tēmas, kas tiks apskatītas dienu garā virtuālā foruma interaktīvajās sesijās, kurās uz skatuves kāps vairāk nekā 30 pieredzējuši runātāji no Dell un partneriem Intel, Microsoft. Tā kā pēdējos mēnešos daudzas organizācijas visā reģionā koncentrējas uz savu biznesa modeļu pārveidošanu, Dell Technologies un reģiona biznesa vides vadītāji izklāstīs, kā progresīvas tehnoloģijas ļauj uzņēmumiem ātri pielāgoties mainīgajiem apstākļiem un apkalpot savus klientus arvien vairāk uz datiem balstītā pasaulē.

    Baltijas valstīm pielāgots saturs

    Sesijas “Regional Townhalls” laikā īpaša prezentācija un diskusija tiks veltīta tieši Baltijas valstīm. Dell Technologies aicina tikties ar uzņēmuma reģionālo komandu un saņemt aktuālo informāciju par mūsu reģionu.

    Šo sesiju atklās Dell Technologies NEE reģiona viceprezidente un reģionālā ģenerāldirektore Sophie Ronnertz, savukārt sesijas vieslektors, Eiropas Uzņēmējdarbības infrastruktūras grupas IDC pētniecības direktors Pavel Roland, dalīsies ieskatos par lielākajām tirgus izmaiņām 2020. gadā uzņēmumu infrastruktūras tirgū reaģējot uz pandēmiju un galvenajām biznesa infrastruktūras tendencēm 2021. gadā.

    Tai sekos īpašā paneļdiskusija, kuru vadīs Dell Technologies NEE reģiona kanāla vadītājs Vytautas Ambrazaitis un kurā piedalīsies BAIP Biznesa attīstības vadītājs Rolandas Vaikėnas, Datalan pirmspārdošanas komandas vadītājs Pavol Rosa un ASBIS Slovakia pirmspārdošanas inženieris Roman Benko. Viņi iepazīstinās ar jaunākajiem veiksmīgākajiem projektiem, ieskaitot BAIP neseno projektu kopā ar Viļņas universitāti. Otrajā paneļa diskusijā starp Dell Technologies izplatītāju attīstības vadītāju Rimvydas Aniuli un ACC Distribution biznesa attīstības vadītāju Andrius Paplauskas viesis pastāstīs par to, kā viņi tika galā ar koronavīrusa radīto pandēmiju, produktu nepieejamību un citiem izaicinājumiem Baltijas valstu tirgū.

    Dell Technologies forums ir ikgadējs pasākums, kas tiek rīkots sadarbībā ar Intel un Microsoft. Lai iegūtu papildinformāciju par Dell Technologies forumu un reģistrētos šim bezmaksas virtuālajam pasākumam un tā sesijām, apmeklējiet šo vietni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma