Web Analytics
More
    Reklāma

    Alus ražotājs Bud Light izveidojis spēļu konsoli, kas atdzesē alus bundžas

    Jaunākie raksti

    19. novembrī pie pirmajiem pircējiem nonāca jaunā Sony PlayStation 5 spēļu konsole, kas jau tik daudz aprunāta iepriekš, taču ASV alus brends Bud Light šajā pat laikā piedāvā īpašu produktu, kurā ir gan iebūvēta videospēļu konsole, gan iespēja atdzesēt alus bundžas.

    Mūsdienās laikam ir iespējams iegādāties visu, ko vien spējam iedomāties, tāpēc Bud Light alus mīlētājiem šāda veida spēļu konsole varētu būs visai iekārojams objekts, pat ja tā nav tehniski advancēta videospēļu konsole. Tā piedāvā vien sešas spēles, to skaitā, Tekken 7 un Soul Calibur VI. Tāpat arī iebūvētais Asus projektors ļauj to viegli pārnēsāt un spēlēt jebkur, īpaši, kādā draugu kompānijā.

    Reklāma

    Kaut arī šāda ierīce noteikti nevar lepoties ar augstu tehnisko specifikāciju, tā būs spējīga turēt vēsumā divas alus budžas, kas var lieliski veldzēt slāpes spēlēšanas laikā. Tāpat šajā konsoles iepakojumā būs vieta divām spēļu pultīm. Kā izrādās, tad šādas savdabīgas ierīces ir ļoti pieprasītas un retas, un to ir iespējams atrast vien izsolēs. Raksta tapšanas brīdī tās cena bija 5420,69 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma