Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips E līnijas datorspēļu monitoru portfelim pievienojas divi jauni displeji

    Jaunākie raksti

    MMD, vadošais Philips displeju speciālists un monitoru zīmola licences partneris, paziņo par diviem jauniem Philips E līnijas spēļu monitoriem: Philips 242E1GAEZ (23,8″/60,5 cm) un Philips 272E1GAEZ (27”/68,6 cm) pēc Philips 242E1GAJ un Philips 272E1GAJ laišanas klajā šī gada rudenī. Ar regulējamu statīvu, kas palielina skatīšanās komfortu, šie divi modeļi apvieno uz izklaidi vērstas un ergonomiskas funkcijas, nodrošinot ideālu skatīšanās pieredzi.

    Labākā datorspēļu pieredze

    Spēlējot nav pieļaujami nekādi kompromisi, un, izvēloties monitoru, nevienam spēlētājam nevajadzētu samierināties ar ko mazāku. Philips E līnijas spēļu displeji nodrošina plūstošu spēli un spilgtu, kristāldzidru attēlu, ļaujot spēlētājam koncentrēties uz darbību. Philips 242E1GAEZ un 272E1GAEZ iezīme ir AMD FreeSync™ Premium, kas garantē mainīgi augstu atsvaidzes intensitāti, mazu kadru ātruma kompensāciju un īsu gaidīšanas laiku katrā spēļu sesijā. Pateicoties 144 Hz atsvaidzes intensitātei un 1 ms (MPRT) ātrajam reakcijas laikam, šie divi modeļi piedāvā ātru spēli bez kavēšanās, ļaujot spēlētājiem maksimāli piedalīties spēlēs, kurās ātrums ir izšķirošs, piemēram, ātrumsacensībās, darbību un šaujamspēlēs.

    Reklāma

    Patiesi vizuālie materiāli

    Philips 242E1GAEZ un 272E1GAEZ monitori ir aprīkoti ar Ultra Wide-Color tehnoloģiju, kas sniedz plašāku krāsu spektru, nodrošinot patiesu attēlu ar dabīgāka izskata zaļo, spilgtāku sarkano un dziļāku zilo toni. Savukārt SmartContrast nodrošina smalku tumšo nokrāsu attēlošanu. Pateicoties optimizētajiem SmartImage spēļu režīmiem, spēlētāji tagad var personalizēt attēlu reproducēšanu ar nodrošinātu vislabāko kvalitāti.

    Jebkuram ikdienas uzdevumam

    Philips 242E1GAEZ un 272E1GAEZ monitoriem ir VA panelis spilgtam attēlam, kā arī 178/178° īpaši plats skata leņķis un Full HD izšķirtspēja (1080p). Abi displeji ir labi aprīkoti jebkura uzdevuma veikšanai, tostarp interneta pārlūkošanai un darbam ar grafiskām lietojumprogrammām. Lietotājiem, kuri vairākas stundas pavada ekrāna priekšā, šie monitori nodrošina ergonomiskas funkcijas, kas piedāvā pēc iespējas patīkamāku pieredzi: ar 100 mm augstuma regulēšanu un -5/20 grādu slīpumu lietotāji viegli var pielāgot displeju ērtākā skatīšanās pozīcijā, turklāt gan tehnoloģija bez mirgošanas, gan LowBlue režīms palīdz samazināt slodzi acīm.

    Monitori Philips 242E1GAEZ un Philips 272E1GAEZ būs pieejami sākot ar Novembra beigām par ieteicamo cenu attiecīgi € 189 un € 239.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma