Web Analytics
More
    Reklāma

    “BMW” prezentē elektriska motorollera konceptu

    Jaunākie raksti

    Fakts, ka “BMW” ir spējīga motociklu nodaļa nav nekāds jaunums. Taču tas, ka šis ražotājs nodarbojas arī ar motorolleru izstrādi plašākai publikai gan varētu būt zināms pārsteigums. Lai nu kā, “BMW” izstrādājis elektriska motorollera konceptu, kas atrādīts publikai.

    “BMW” prezentējis “Motorrad Definition CE 04” motorolleri. Lai arī tajā saskatāmas zināmas līdzības ar iepriekš prezentēto “C Evolution” motorolleri, acīmredzams, ka dizaineri lēmuši, ka vadītājam nepieciešams redzēt dažādas mehāniskās detaļas.

    Reklāma

    “BMW” neziņo, ar kādu bateriju aprīkots rolleris, tā vietā fokusējoties uz mūsdienu tehnoloģijām un skaidrojot dažādās savienojumu iespējas. Fotogrāfijas liecina, ka tas aprīkots ar 10,25 collu multimediju skārienekrānu, kas būtu lielākais ekrāns, kāds jebkad izmantots šāda veida transportlīdzeklī. Tāpat tas piedāvā iebūvētas navigācijas pakalpojumus, kas līdz šim motociklos bija izteikts retums.

    Šobrīd nav zināma precīza šī koncepta nākotne, taču domājams, ka “BMW” plāno to novest līdz ražošanai un šī nav pēdējā reize, kad dzirdam par elektrisku “BMW” motorolleri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma