Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony prezentē savu dronu projektu Airpeak

    Jaunākie raksti

    2020. gada 9. novembris tagad būs oficiālais datums, kurā uzņēmums Sony ir paziņojis par iesaistīšanos dronu nozarē, tiesa informācija nav pārāk plaša, lai apgalvotu vai tiks radīti speciāli droni vai arī piedāvāti risinājumi citiem uzņēmumiem.

    Jaunā projekta nosaukums ir Airpeak, un tas sevī iekļaus Sony tehnoloģijas, kas izstrādātas, balstoties uz attēlveidošanu, kā arī “3R” tehnoloģijām – realitāte (reality), reāllaiks (real-time) un attālināta vadība (remote). No šobrīd pieejamās informācijas ir noprotams, ka uzņēmuma jaunie produkti varētu būt paredzēti tieši profesionāļiem ar mazāku uzsvaru uz vienkāršo patērētāju.

    Reklāma

    Arī reklāmas video ir tikai niecīgs 15 sekunžu garš ieskats mehānismā, kurš sāk griezties un izskatās pēc viena no rotoriem, kādi jau redzami līdzīgos dronos. Jaunākajai informācijai var sekot līdz Airpeak mājaslapā, un oficiāla projekta prezentācija ir gaidāma 2021. gada pavasarī.

    Šī gada janvārī Sony iesniedza savu patentu salokāmam dronam, kura motorus iespējams ielocīt iekšā tā rāmī. Vai tāds varētu būt Airpeak īstais dizains, par to mēs vidrīzāk uzzināt nākamajā pavasarī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma