Web Analytics
More
    Reklāma

    “Bentley” dažu gadu laikā plāno ražot tikai elektrificētas mašīnas

    Jaunākie raksti

    Luksusauto ražotājs “Bentley” paziņojis, ka līdz 2026. gadam visi kompānijas ražotie auto būs “plug-in” hibrīdi vai elektroauto. “Bentley” vēlas sasniegt klimata neitralitāti un uzņēmums izstrādājis rīcības plānu, kā to izdarīt.

    Līdz 2023. gadam pilnīgi visiem “Bentley” modeļiem tiks piedāvāta “plug-in” hibrīda versija, bet 2025. gadā plānots prezentēt pirmo pilnībā elektrisko “Bentley”. Līdz 2030. gadam pilnīgi visi “bentliji” jau būšot elektriski.

    “Bentley” pagājušogad prezentēja “Bentayga” hibrīda versiju un tas ir pirmais uzņēmums solis elektrifikācijas virzienā. Avoti uzņēmuma iekšienē ziņo, ka jau sākts darbs pie elektroauto radīšanas un tas varētu izskatīties līdzīgs “Jaguar I-Pace”. “Bentley” pieeja klimata neitralitātei ir ļoti nopietna – autoražotājs pārliecināsies par savu piegādātāju darbības ilgtspēju. Tāpat plānots samazināt ražošanas ietekmi uz vidi, koncentrējoties uz efektīvu enerģijas patēriņu, samazinot notekūdeņu apjomu un veicot izmaiņas arī citos ar auto ražošanu saistītos procesos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma