Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola nākas atpakot visas Razr viedtālruņa kastes, lai telefonu aizvērtu

    Jaunākie raksti

    Tīmeklī parādījusies visai interesanta informācija par to, ka otrās paaudzes Motorola Razr salokāmie viedtālruņi pie gala pircējiem varētu nonākt ar pirkstu nospiedumiem uz tiem, jo izrādās, ka uzņēmums atver visus iepakotos Razr tālruņus, lai tos aizvērtu un sūtīšanas procesā nesabojātu ekrānu.

    Motorola Razr beidzot iespējams iegādāties arī kā nepiesaistītu kādam mobilo sakaru tīklam, un tas ir saņēmis visai interesantu iepakojumu, kurā vismaz līdz šim tas atradās atvērtā stāvoklī. Kas nozīmē, ka tā ekrāns nosūtīšanas laikā var tikt pakļauts kādai fiziskajai slodzei, un šī detaļa ir viena no vājākajām un vissvarīgākajām lietām šāda tipa telefonā. Tāpēc Motorola atklājusi, ka šobrīd visi Razr, kuri tikuši iepakoti atvērti, tiek pārpakoti aizvērtā formā, lai nodrošinātos pret bojājumiem.

    Reklāma

    Kaut arī sākuma informācija it kā vedinājusi, ka patiesībā šo darbu dara tieši Amazon darbinieki uzņēmuma noliktavās, tomēr beigās izrādījies, ka to dara pati Motorola, un šis process tiekot darīts pēc visaugstākajiem drošības standartiem, neatstājot nekādas pēdas. Motorola apgalvo, ka no tās noliktavas līdz klientam iesaistītās trešās puses neveic nekādas darbības.

    Lai vai kurā posmā arī notiktu šī telefonu aizvēršana, kopumā tas ir ļoti amizants atgadījums, taču drošība pirmajā vietā, un patiešām šāds solis šķiet loģisks. Šeit vietā iederas teiciens angļu valodā “better safe than sorry”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma