Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā prezentēta jaunā, provokatīvā BMW 4. sērija

    Jaunākie raksti

    Ar enerģisku gaismu un dūmu priekšnesumu sestdien, 24. oktobrī, pie tirdzniecības centra Spice tika atklāts provokatīvais, izteiksmīgais un mūsdienīgais BMW 4. sērijas Coupé.

    Lai arī pilnīgi jaunā modeļa pirmizrāde šoreiz bija orientēta uz tiešraides formātu, sestdienas vakarā pie aizvērtā kupola pulcējās vairāki desmiti cilvēki, lai kā pirmie Latvijā savām acīm ieraudzītu eleganto dumpinieku. Tiešraides un tā ieraksta skatījumu skaits līdz pirmdienas pēcpusdienai jau pārsniedzis desmit tūkstošu atzīmi.

    Reklāma

    Pēc kupola atvēršanas un automašīnas atklāšanas gan tiešraides, gan klātienes skatītājus ar pilnīgi jauno BMW 4. sērijas Coupé iepazīstināja auto pasākumu vadītājs Oskars Kaņeps-Kalniņš un Inchcape BMW mārketinga projektu vadītājs Artūrs Virbulis. Tika pastāstīts gan par BMW dizaina vēsturi, gan arī par jaunā modeļa tehniskajiem jauninājumiem.

    Pilnīgi jaunais BMW 4. sērijas Coupé līdz pirmdienas vakaram bija apskatāms pirmizrādes norises vietā, savukārt no 27. oktobra līdz 2. novembrim automašīna būs novietota pie tirdzniecības centra Spice informācijas centra. Tāpat izteiksmīgo modeli iespējams apskatīt arī Inchcape BMW autosalonā, Dārzciema ielā 64a, Rīgā.

    Pilnīgi jaunais, otrās paaudzes BMW 4. sērijas Coupé apņēmīgi un eleganti pārkāpj visas esošās ierastās robežas. Neatkarīgais dizains un klasiskais Coupé siluets atsauc atmiņā ikonas, vienlaikus uzsverot tā progresīvo raksturu. Izteiksmīgais vertikālais BMW elipsveida režģis ir pilnīgi jauna tradīciju interpretācija. Ar savu progresīvo formu un aizraujošo dizainu tas atsaucas uz tādu leģendāro klasiku kā BMW 328.

    Provokatīvs, izteiksmīgs, mūsdienīgs: ar savu atpazīstamo dizainu BMW 4. sērijas Coupé izpauž sevi kā dumpiniecisks individuālists. Izteiksmīgā priekšpuse ar unikālo BMW dubulto elipsveida režģi uzsver maksimālu neatkarību un simbolizē izteiksmīgo jaunā BMW 4. sērijas Coupé izskatu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1235
    27.10.2020 09:33

    >ar unikālo BMW dubulto elipsveida režģi uzsver maksimālu neatkarību

    Labi uzrakstīts! koši, emocionāli un galvenais, ka nekas īsti nav pateikts. Neatkarību no kā? Režģa vai īpašnieka neatkarību? Un kas ir maksimāla neatkarība? Tā vai nu ir vai nav.

    Bauda lasīt preses relīzes)

    Juris
    27.10.2020 09:45
    Reply to  1235

    Lai saprastu maksimālo neatkarību – Latvijai it kā arī ir neatkarība, bet ne līdz galam visu paši kontrolējam :D

    diplogic
    27.10.2020 10:14

    Provokatīvu šeit neko neredzu. Neglītu gan..

    Lauris
    27.10.2020 10:32

    Putekļus būtu noslaucījuši, pirms bildēt, citādi iespaids tāds nekāds. Izskatās pēc ķīniešu pakaļdarinājuma, nevis pēc provokācijas.

    Reklāma