Web Analytics
More
    Reklāma

    WD SanDisk ielaužas bezvadu lādētāju tirgū

    Jaunākie raksti

    SanDisk un mātesuzņēmums Western Digital plašāk pazīstami ar saviem cietajiem diskiem, dažādām USB atmiņām un SD atmiņas kartēm. Tikko paziņots, ka to paspārnē tapuši divi jauni bezvadu lādētāji Ixpand Wireless Charger Sync un the Ixpand Wireless Charger 15W.

    Būs visai interesanti noskatīties, kā WD cīnīsies pret tādiem milžiem kā Mophie un Anker, nemaz nerunājot par Samsung un citiem, kas piedāvā saviem viedtālruņiem bezvadu lādētājus.

    Reklāma

    Ixpand Wireless Charger 15W ir Qi uzlādes ierīce ar 15W jaudu un vietu tikai vienai lādējamai ierīcei. Ixpand Wireless Charger 15W komplektā līdzi tiek dots sienas elektrības adapters, tāpēc to nevajadzēs meklēt atsevišķi.

    Ixpand Wireless Charger Sync

    Ixpand Wireless Charger Sync ir dārgāka un interesantāka ierīce, kas piedāvā ne tikai bezvadu uzlādi, bet arī datu rezerves kopijas veidošanu uzlādes laikā. Ixpand Wireless Charger Sync spēj izveidot rezerves kopiju viedierīcē esošajām fotogrāfijām, video un citiem datiem.

    SanDisk Ixpand Wireless Charger 15W maksās ap 50 dolāriem, kamēr Ixpand Wireless Charger Sync maksās 100 dolārus par 64 GB versiju, 130 dolārus par 128 GB un 200 dolārus par 256 GB versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1235
    26.10.2020 09:06

    Ātri lādējot lidostās u.c. publiskās vietās – bakups komplektā par velti)

    spriidiic
    26.10.2020 15:42

    Dīvains progress . Līdz šim nēsājām līdzi vadiņu , turpmāk tam galā vēl pankūka būs . Papildus divas transformācijas tikai palielina enerģijas zudumus .

    1235
    26.10.2020 16:34
    Reply to  spriidiic

    senioriem tā vieglāk – nav jāiestumj mazs štekerītis stingrā ligzdelē, kur tie reizēm neredz orientāciju (micro usb), nejūt vai iesprausts pietiekami un nelādējas vai sprauž tik neatlaidīgi, ka beigās jālodē jauna ligzda.
    Tāpēc visādi īzī-pīzī veidi ar magnētiem vai paliktni ir tas, kas tiem reāli noder un atvieglo dzīvi. Lai lādējas ar zudumiem – tāpat viņi apzinīgi skatās TV tumsā un izslēdz gaismu istabā, ieejot tualetē uz 2min. tā ka elektrības rēķins vienalga būs minimālais.

    spriidiic
    26.10.2020 21:55
    Reply to  1235

    Tā varētu būt .

    Reklāma