Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izveido viedpulksteni e-sporta faniem un profesionāļiem

    Jaunākie raksti

    Garmin izveidojis Instinct Esports Edition sporta pulksteņa/ viedpulksteņa modeli, kas speciāli veidots e-sporta entuziastiem un profesionāļiem. Jaunais Garmin pulkstenis ticis pie GPS, kas tā kā būtu pašsaprotami, bet tam ir arī iespēja straumēt Twitch un citos līdzīgos servisos savus biometriskos mērījumus.

    Kam šāds Instinct Esports Edition sporta pulkstenis būtu noderīgs? Datorspēļu straumētāji varēs parādīt, kā darbojas viņa sirds un kāds ir stresa līmenis, turklāt šos datus varēs pievienot Twitch strīmam blakus savai sejai un reklāmdevēju informācijai.

    Reklāma

    Instinct Esports Edition sporta pulksteņa ideja nav pavisam zemē metama, jo spēlētāju stresa datus būtu interesanti papētīt.

    Instinct Esports Edition sporta pulkstenis ticis pie GPS, altimetra, termometra un akselerometra. Tātad šis ir pilnvērtīgs sporta pulkstenis. Pulkstenim ir 10 ATM ūdensnoturība, kā arī ekrāns ir perfekti saskatāms tiešā saules gaismā. Instinct Esports Edition sporta pulksteņa plānotā cena ir 300 dolāri, tātad tas nav nekas traks par izturīgu sporta pulksteni no Garmin.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Murnieks
    23.10.2020 10:07

    priekš kam e-sportā ūdens noturība ? :D

    Last edited 3 years ago by Janis Murnieks
    Unowme
    23.10.2020 10:14
    Reply to  Janis Murnieks

    Svīšana

    Dzintars Lapins
    23.10.2020 10:39

    a kur RGB?

    Janis Murnieks
    23.10.2020 18:48

    tas varbūt būs “supersport” versijā :D

    KKTK
    25.10.2020 10:44

    Interesanti, tieši kādā veidā man interesētu nesportisku cilvēku pulsa līmeņi? Tas lai prognozētu, kad viņiem sāksies sirds/asinsvadu slimības?

    Reklāma