Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche” prezentējis uzlabotas “Panamera” hibrīda versijas

    Jaunākie raksti

    “Porsche” prezentējis nākamā gada “Panamera” plug-in hibrīda modeļa versijas, kas saņēmušas tehniskus uzlabojumus. Turpmāk, ja nu rodas tāda nepieciešamība, pieci cilvēki varēs baudīt “Panamera Turbo S E-Hybrid” sniegtās ērtības, pārvietojoties ar auto, kuram ir 689 zirgspēki un kurš spēj attīstīt 310km/h lielu maksimālo ātrumu.

    Iepriekš minētie 689 zirgspēki tiek attīstīti, apvienojot 4.0 litru motoru ar divām turbīnām, kā arī elektrisko motoru ar 134 zirgspēku jaudu. Izvēloties “Sport Chrono” aprīkojuma versiju, 100km/h sasniegsiet tieši 3 sekundēs, bet 17,9kWh baterija nodrošinās, ka pilnībā elektriskā režīmā varēs veikt 50 kilometrus. Šī versija būs aprīkota ar tādām ekstrām kā keramiskās bremzes, aizmugurējo riteņu stūrēšana un elektroniskā virsbūves stabilizācija, bet tās cena varētu pārsniegt 150 tūkstošus eiro.

    Reklāma

    Otra prezentētā versija ir krietni lētāka – “Panamera 4 E-Hybrid” maksās ap 100 tūkstošiem eiro, taču arī šis auto nebūs nekāds gausais – 100km/h tas attīstīs 4,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums būs 283km/h. Šī versija būs aprīkota ar 2,9 litru V6 motoru ar divām turbīnām, kuru papildinās elektromotors. Arī šis modelis būs aprīkots ar to pašu 17,9kWh bateriju, līdz ar to prognozējamais nobraucamais attālums tikai ar elektrību ir tāds pats kā dārgākajā izpildījuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma