Web Analytics
More
    Reklāma

    Pulksteņu ražotājs Breitling savus produktus sertificēs ar blokķēdes palīdzību

    Jaunākie raksti

    Luksusa pulksteņu ražotājs Breitling, sadarbojoties ar digitālās drošības uzņēmumu Arianee, savus ražojumus turpmāk identificēs un apstiprinās, izmantojot blokķēdes tehnoloģiju.

    Breitling pulksteņi maksā vairākus tūkstošus un tirgū ir jau no 1884. gada ar senām tradīcijām, tāpēc pircējiem noteikti ir interese, lai ražotais pulkstenis būtu ar atbilstošo izcelsmes sertifikātu, kura papīra formātu tagad aizstās digitālā versija. Šī versija būs viens no labajiem nākotnes piemēriem blokķēžu tehnoloģijai, jo katrs digitālais pulksteņa sertifikāts būs piereģistrēts un saņems īpašo marķieri. Kas nozīmē, ka ar to saistīto informāciju nebūs iespējams izmainīt vai arī tiks ziņots par kādām nepareizām izmaiņām.

    Reklāma

    Iegādājoties Breitling pulksteni, klients saņemts speciālu garantijas karti, kuru noskenējot ar Arianee mobilo lietotni, tas tiks reģistrēts, saņemot digitālo garantiju. Izmantojot šo sistēmu, būs iespējams pievienot arī veiktos remontus un citas izmaiņas, tāpat digitālo garantiju varēs nosūtīt citam lietotājam, ja pulkstenis tiks pārdots. Speciālais sertifikāts nav piesaisīts kādam vārdam vai e-pasta adresei, bet gan Arianee digitālais maks ir vienīgais identifikators.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma