Web Analytics
More
    Reklāma

    Google tagad spēj atrast dziesmu pēc tava nodungotā meldiņa

    Jaunākie raksti

    Google Search jau labu laiku spēj identificēt tuvumā skanošās dziesmas, un ar šo funkciju 2017. gadā tika aprīkots arī Google asistents. Tagad šī funkcija piedzīvojusi būtisku atjauninājumu, ļaujot lietotājam sameklēt dziesmu, pat īsti nezinot tās vārdus – pietiks vien nedaudz atcerēties melodiju un nodungot to Google Search vai Google asistentam.

    SoundHound līdzīgā jaunā dziesmu meklēšanas funkcija “Hum to Search” darbojas pavisam vienkārši – nodungo 10-15 sekundes no dziesmas, un Google pārvērtīs skaņu secībā, kas atspoguļo pamata melodiju. Pēc tam ar mašīnmācīšanās palīdzību Google identificēs un sniegs iespējamos meklētā skaņdarba variantus.

    Reklāma

    Hum to Search funkcija lietotājiem pieejama no 15. oktobra gan Google Search, gan, izmantojot Google asistentu. Pagaidām iOS lietotāji šādā veidā var sameklēt dziesmas tikai angļu valodā, kamēr Android ierīču īpašnieki dungojot varēs atrast skaņdarbus vairāk nekā 20 valodās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mkj
    19.10.2020 15:11

    Atceros, šāds pakalpojums jau gadus 20 atpakaļ bija pieejams kautkādā saitā. Vienreiz pat izdevās.. bet kopumā īpaši precīzi nebija.. runājot par google- sīkums, bet patīkami.

    digitalk
    19.10.2020 15:57
    Reply to  Mkj

    populārākos pirmsācējus «Shazam» arī neviens nav aizliedzis :)

    Krr
    20.10.2020 02:24

    Wait till the end
    https://youtu.be/C_LN3CIiRLs

    Reklāma