Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Search drīzumā ļaus apskatīt auto iekšpusi un ārpusi, izmantojot AR tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    Google Search jau labu laiku piedāvā iespēju ar papildinātās realitātes (AR – Augmented Reality) tehnoloģiju vērot dažādus dzīvniekus un zinātniskus objektus 3D formā. Taču drīzumā to klāstam Google pievienos arī 3D automašīnu modeļus, kurus varēs skatīt ar tās pašas AR tehnoloģijas palīdzību.

    Sākotnēji šāda iespēja tiks piedāvāta lietotājiem ASV, kuri varēs sevi kārdināt ar jaunākajiem Volvo un Porsche spēkratiem. Šo auto 3D modeļus būs iespēja aplūkot uz dažādiem foniem, tostarp vispārēja, stilizēta fona vai reālajā dzīvē, izmantojot AR tehnoloģiju un kameru. Tāpat varēs manipulēt ar auto krāsām un novērtēt, cik labi katra no tām izskatās realitātē.

    Reklāma

    ColorSwaps_Volvo_560_sq.gif

    Līdz šim Google ar papildinātās realitātes palīdzību jau ļāvusi mazliet apskatīt atsevišķus transportlīdzekļus, taču šī jaunā funkcija sniegs iespēju detalizēti novērtēt auto gan no ārpuses, gan iekšpuses. Lietotājs varēs aplūkot salona interjeru un pat sīkākās detaļas no sēdekļa materiāliem līdz pogām uz stūres.

    Google norāda, ka šāda iespēja varētu būt vērtīga tieši pandēmijas laikā, kad cilvēki nevēlas/nevar doties uz auto saloniem. AR tehnoloģija ļauj kārotā auto 3D modeli kārtīgi apskatīt, novērtēt vīssīkākās dizaina iezīmes un eksperimentēt ar dažādiem foniem, kas pat ir vairāk nekā autosalona piedāvātais.

    Norādīts, ka Google plāno sadarboties arī ar citiem autoražotājiem, un jau tuvā nākotnē lietotājiem piedāvās plašāku 3D auto modeļu klāstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma