Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips paplašina B līnijas monitoru sēriju ar daudzpusīgiem interaktīviem skārienekrāniem

    Jaunākie raksti

    Philips monitoru displeja speciālists un zīmola licences partneris MMD paziņo par jauniem monitoriem ar SmoothTouch un pretatspīduma pārklājumu: Philips 172B9TL (17”/43,2 cm) un Philips 242B9TL (23,8”/60,5 cm).

    “Mūsdienu tehnoloģiju virzītajā pasaulē skārienekrāni ir tik labi novērtēti, ka tos var izmantot ļoti plaši: lai kur jūs paskatītos, jūs redzēsiet skārienjutīgas tehnoloģijas ierīces darbībā (mazumtirdzniecībā, transportā, viesmīlības nozarē, izglītībā, veselības aprūpē…). Tiek lēsts, ka nākamo 7 gadu laikā pasaules skārienekrāna displeju tirgus pieaugs par 7,5% gadā, sasniedzot 100,2 miljardus ASV dolāru līdz 2027. gadam1,” saka MMD Eiropas Monitoru un displeju produktu vadītājs Sezārs Akosta (César Acosta).

    Reklāma

    Lai sasniegtu augstāku klientu apmierinātības līmeni, mēs arī paplašinām mūsu skārienjūtīgo monitoru saimi, iegūstot nevainojamu un produktīvu pieredzi.”

    Izturīgs displejs, kas mijiedarbojas ar komfortu

    Jaunajos monitoros ir SmoothTouch, kas nozīmē, ka displejā šķidruma reakcijai tiek izmantota projicētā kapacitatīvā 10 punktu pieskāriena tehnoloģija. Stikla pārklājums līdz 7H nodrošina aizsardzību pret skrāpējumiem.

    Tas ir ārkārtīgi svarīgi dažām nozarēm, piemēram, mazumtirdzniecībai, lielveikaliem, loģistikai un viesmīlības nozarei, kur to lietošanai ir nepieciešams uzticams un izturīgs risinājums. Displejā reproducējas kristāldzidrs attēls ar tīru krāsu un lielu skaidrību, pateicoties pretatspīduma pārklājumam (“anti-glare” – saīsināti AG). Tas samazina atstarojumu uz skārienekrāna, izvairoties no nepieciešamības pēc papildu matētas plēves skatīšanās komforta uzlabošanai, kas ir būtiski iekštelpās vai vidē ar gaismu, kas spīd tieši uz monitora. Šie Philips displeji atbilst arī starptautiskajam IP65 novērtējumam par izturību no ūdens un putekļiem (tikai priekšpusē). Tas nodrošina aizsardzību pret ūdens šļakatām un putekļiem, kas var rasties lietošanas laikā.

    Produktivitātes paaugstinātājs

    Abos jaunajos monitoros ir HDMI ports, kas nodrošina universālu digitālo savienojamību, divas USB 3.1 pieslēgvietas ātrai datu pārsūtīšanai un DisplayPort savienojums.

    Lai uzlabotu un nodrošinātu vēl labāku lietotāja produktivitāti, skārienjutīgos monitorus var izmantot ar lietotāja pirkstiem, pasīvu irbuli, kas izgatavots no elektrovadoša auduma vai gumijas, un noteiktiem cimdiem2, padarot lietošanu pēc iespējas vienkāršāku. Jaunie 17” un 24″ skārienekrāni piedāvā arī Philips SmartStand ar Z veida konstrukciju ar vienmērīgu slīpuma un augstuma regulēšanu, gan saliekšanas iespējas dažādām ergonomiskām pozīcijām un VESA stiprinājumu maksimālai elastībai.

    Perfekti attēli

    Lietotāji pieprasa vislabāko monitora attēla kvalitāti, produktivitāti uzlabojošas funkcijas, kā arī acīm ērtu displeju, jo tas ir svarīgs gan darbam, gan izklaidei. Jaunais Philips skārienekrāns to visu piedāvā.

    Abi modeļi ir aprīkoti ar SmartContrast, patentētu tehnoloģiju, kas automātiski pielāgo krāsas un apgaismojuma intensitāti, iegūstot bagātīgas detaļas, dziļu melno krāsu un lielisku vizuālo pieredzi. Turklāt Philips 242B9TL ir Full HD 1920 x 1080 izšķirtspēja, un tas parāda reālistiskas krāsas. Vizuālajai kvalitātei ir jābūt ar visaugstāko komfortu acīm. Šajos modeļos ir arī LowBlue režīms, kas izstrādāts īsviļņu zilās gaismas izstarojuma samazināšanai, un tehnoloģija bez mirgošanas, lai novērstu mirgošanu un nodrošinātu ērtāku skatīšanos.

    Monitori bez statīva

    Papildus jaunajiem modeļiem MMD paziņo arī par iepriekš izlaisto skārienekrānu (242B9T, 222B9T, 172B9T un 162B9T) jaunajām versijām, kas tagad ir bez statīva.

    Šie modeļi ir laba iespēja tiem, kuri vēlas izmantot VESA stiprinājumu fiksētām instalācijām. Šādā lietošanas gadījumā šie modeļi ir videi draudzīgāki, jo nav nepieciešams metināt statīvu.

    Tas palielina elastību un palīdz optimizēt klientu un partneru budžetus. Modeļi, kas pieejami jau šobrīd: Philips 242B9TN, 222B9TN, 172B9TN un 162B9TN ar ieteicamo cenu attiecīgi 349 eiro, 299 eiro, 329 eiro, 249 eiro.

    Philips 172B9TL un Philips 42B9TL jau ir pieejami par ieteicamo cenu attiecīgi 369 eiro un 399 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma