Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook paziņo par pretvakcinācijas reklāmu aizliegumu

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Facebook” nupat nākusi klajā ar jaunu politiku, kas paredz aizliegt tās reklāmas, kuras attur no vakcīnu lietošanas. Sākoties gripas sezonai, primāri šis aizliegums attiecas uz gripas vakcīnām. Politika tiks vērsta gan uz dažādu Facebook grupu radītajām reklāmām, kas aicina nelietot vakcīnas, gan pieaugošo skepsi par gaidāmajām vakcīnām pret Covid-19.

    Facebook norāda, ka jaunās politikas galvenais mērķis ir ierakstiem par vakcīnu drošību un efektivitāti palīdzēt sasniegt plašu cilvēku loku, vienlaikus aizliedzot reklāmas ar greizu informāciju par vakcināciju gan pret gripu, gan Covid-19.

    Reklāma

    Šobrīd Facebook fiksētas pāris grupas, kas nodarbojas ar aktīvu pretvakcinācijas reklāmu izplatīšanu. Taču Facebook sola jau tuvāko dienu laikā ieviest jauno politiku. Vienlaikus pašas pretvakcinācijas grupas arī turpmāk varēs darboties Facebook. Saskaņā ar Facebook noteikumiem joprojām ir atļauta neapmaksāta satura izplatīšana, kas mudina atturēties no vakcinācijas.

    Tajā pašā laikā paralēli jaunajai reklāmu politikai Facebook aktīvi mudinās lietotāju vakcinēties, izmantojot sabiedrības informēšanas kampaņu, kā arī novirzīs lietotājus uz vakcinācijas vietnēm, izmantojot preventīvās veselības rīku.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    51 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    spriidiic
    17.10.2020 12:40

    Beigusies ,,nepareizu,, domu reklāma ģīmjugrāmatā . Tikai valdības atļauto drīkstēs reklamēt .

    ERR
    17.10.2020 13:04

    Nav par vai pret vakcīnām, bet par to saturu, ietekmi īstenības, ilgtermiņā.
    Bet karš sāk uzņemt apgriezienus.
    Pareizāk būtu cilvēkiem veidot savas lapas, ar aktīvo chatu, un neizmantot Facebook Twitter, nedavinot savu laiku, viņu pelņai

    Skabene
    19.10.2020 09:01
    Reply to  ERR

    Interesanti, kāda būtu FB attieksme, ja antivakseri maksātu par reklāmu, tāpat, kā to dara Big Pharma!? :D

    0931
    17.10.2020 14:56

    Aizliegumi tikai nostiprinās sazvērnieku pārliecību, ka viņi ir uz pareizā ceļa)

    Man gan šķiet, ka problēma ir risināma no otra gala – atļaut nevakcinēties, vienlaicīgi atņemot vai būtiski samazinot piekļuvi bezmaksas medicīniskajiem pakalpojumiem. Par jūsu naudu – jebkādas kaprīzes! Tiesa, šajā gadījumā būtu jāparedz arī tajos teorētiskajos gadījumos, ja ir pierādītas blaknes, izmaksāt kompensāciju. Daļai cilvēku būs blaknes un tas ir normāli, jo visi nekad nav vienādi.

    Protams, Eiropā šāds variants diemžēl vairs nav iespējams, bet dzīve sabiedrībā nozīmē nevis to, ka katrs dara kā grib, bet tā, lai visiem ir vismazākais ļaunums. Ja būtu iespējams izdarīt labi visiem, tad arī nodokļi būtu jāatceļ.

    otto
    17.10.2020 23:52
    Reply to  0931

    piekritu,laba doma bet masoni to neatlaus.vini grib visus piespiest vakcineties,tur jau ta sals,maskas tacu piespiez valkat pat gerevnas ar daziem vietejiem pensiem.es jau ta ka vairak sazvernieku puse saskatu logiku nevis oficialaja propoganda kura ir stulba un nelogiska.feisisa boss jau ari ir lozas biedrs,dabigi kad sava portala nevelas citu viedokli pielaut.ja jaiesaka kko tad pret gripu un kovid es neieteiktu poteties 100 punktu.blaknes strasnakas par pasam slimibam.

    Rudolfs
    18.10.2020 14:27
    Reply to  otto

    Ieteiktu kādreiz izlasīt blaknes jebkurām zālēm, ko dzer. Tur tādas šausmas, ka identiski vakcīnām daži te tikai tējas dzertu.

    18.10.2020 15:42
    Reply to  Rudolfs

    pie kam, priekš @otto, tās blakusparādības ir zinātniski pierādītās ar testiem uz cilvēkiem.

    hmmm :)
    17.10.2020 22:26

    Bet kur ir tā robeža, ko drīkst ‘un ko nedrīkst?
    Daudzi Diktatori ir pie varas nonākuši demokrātiskā ceļā!

    Krotow
    17.10.2020 23:54

    Lai taču reģistrē tos kas nav vakcinējušies un aktīvi uzstājas pret to. Un saslimstot, pasūtīt viņus trīs mājas tālāk, pie reizes ieliekot kaut kādā iežogojumā, lai neaplaiž veselos.

    otto
    18.10.2020 00:03
    Reply to  Krotow

    es pret gripu nepotejos un ari neslimoju,Krotow kapec esi tik nikns pret nevakcinetiem,tu zini kas taja vakcina ieksa?dzivoju Riga starpcitu kur ta ka vajadzetu saslimt bet ne ka ;)))

    18.10.2020 00:29
    Reply to  otto

    nemuldi. pret gripu potēties ir ļoti individuāla izvēle, jo tā katru gadu mutē, un ne katrreiz farmācija uzmin, kurš štamms būs galvenais.
    bet potēties pret poliomielītu, masalām vai garo klepu ir tikai saprātīgi, jo potes darbojas vairāk par 10 gadiem.

    ps. par masalām ir īsti “smieklīgi”, jo saslimstot ar tām pilngadībā vīrieši var zaudēt auglību. Darela grāmatā par Korfu bija laba nodaļa :)

    otto
    18.10.2020 00:40
    Reply to  digitalk

    digitalk nu ja,es to pasu kaut ari nezinu vai palidzes jo vakcina tikai mazina slimibas blaknes saslimstot,ta jau nav panaceja nesaslimt.bet ja farmacijas milzi pieliks jaunas klat piem pret kko nedzirdetu tad labak es izvairos no izmeginajumu trusisa amata

    18.10.2020 01:22
    Reply to  otto

    protams, ka vakcīna tikai mazina, bet dažreiz tas ir dzīvības vai nāves jautājums. katrs pats tiesīgs izvēlēties, bet bērnu gadījumā ir akūtās slimības, kur antivakseri reāli ir gatavi nogalināt savus bērnus.

    nē, nu ja ciniski paskatās, tad man ir pilnīgs “vienalga”, kā indivīds, kurš nespēj izvērtēt riskus, nogalina savus pēcnācējus. Darvina prēmija viņam pakaļā.

    otto
    18.10.2020 11:55
    Reply to  digitalk

    digitalk,bērniem gripa nav mirstamā kaite .bet nevar mest visus antiwaxerus vienā maisā.Nevar apgalvot ka nevakcinēšana ir nogalināšana,nav 100% pierādīts,iespējams slimos smagāk tikai un tas arī viss.Tu taču nevari garantēt ka tavs bērns staigās burbulī uz ielas,viņš var nokrist pa kapnēm,viņu var nolaupīt,kā tu citos gadījumos vari garantēt drošību.Nekā,redz farmācijas milži mums ir ieborējuši ka veselības garants ir viņu ražotā produkcija,bet tas nebūt tā nav lai kā mēs to vēlētos.Viss ir Dieva rokās galu galā.

    18.10.2020 15:20
    Reply to  otto

    tu laikam nezini tādu vecu persiešu parunu — «Uz Allahu paļaujies, bet kamieli piesien». nemirstamā kaite un tā saucamā dieveļa roka tev ir vadmotīvs, redz. kad tavs bērns ar 43+ grādiem mirs, tad arī parunāsim. nav runa par garantijām, bet par iespējamību izdzīvot — zīdaiņi agrāk mira, kā mušas no diklofosa.

    otto
    18.10.2020 16:50
    Reply to  digitalk

    dieveļa?Nē tas varbūt ir pagānu es domāju Dievu kurš ir radījis debesis un zemi un pie kura mēs visi agrāk vai vēlāk aiziesim.Mani bērni nemirs ar nekādiem +43 grādiem,ja bērni ir kristīti viņiem Dievs palīdz un stāv klāt,mirst ja nav Dieva aizsardzības.Ja arī gadījumā mirst kristīti bērni tad viņu dvēsele nonāk labā vietā.Tu jau pats arī nezini kur un kad tu vari nomirt,viss ir un paliek Dieva ziņā vai ne.

    19.10.2020 06:26
    Reply to  otto

    pasaku grāmatas mani interesē, bet ne par fantāzijām, kuras, redz, glābšot cilvēkus. diemžēl, Kursora tētis jau iebilda blakus tēmā par šāda veida netehnoloģiskām diskusijām, tāpēc es aizvēršos.
    PĒRKONS DĀRD!

    KKPC
    19.10.2020 09:14
    Reply to  digitalk

    Žēl ka digitalk vienīgo īsto grāmatu kur smelties gudrību uzskata par melu un pasaku grāmatu,tad jau nav vairs kur dabūt gudrību,atliek skatīties TV un medijus un ticēt viņiem visam ko tur saka.Tas kad zinātnieki ir dokumentāli pierādījuši un atraduši Noasa šķirstu minētajā vietā kur tas bijis,tas ka atrasti gigantiski pirmsplūdu cilvēku kauli arī nav nekas.Daudz piemēru šodien pārliecināties mums ir bet kaut kā laižam gar ausīm un neņemam vērā.

    19.10.2020 15:34
    Reply to  KKPC

    “atraduši Noasa šķirstu minētajā vietā”

    atbildi negūglējot — cik tas bija liels un kādas formas?

    18.10.2020 00:13
    Reply to  Krotow

    man te dažus gadus atpakļam bija gadījums, no sērijas “užos nah”. daļēji īrēju dzīvokli, un tad viena ap 30+ sāk staigāt klepojot, it kā lentenis būtu no plaušas jādabū ārā. uzdevu likumsakarīgu jautājumu — tev ko, garais klepus? potes? izrādās nē, vecāki nav vakcinējuši un tas tiešām ir Bordetella pertussis. labi, ka es esmu potēts un mans sīkais, kas nāca ciemos, arī. debīlisms ar kuru saskaramies…

    reāli, katru saslimušu antivakseri vajadzētu ārstniecības iestādē taksēt ar dubultu tarifu, bez iespējas izmaksas segt no apdrošinātāja.

    otto
    18.10.2020 00:34
    Reply to  digitalk

    digitalk nu nez ,viena damite nav raditajs,moska narkomanka?es jau neesu nekads antivaxeris ar kategorisko nee,bet runajot ar specialistiem nonacu pie secinajuma ka labak gripas un toposo kovida poti labak nelietot.es neesu agresivs ne pret vaxeriem ne antivaxeriem,vajag tomer savu kermeni saudzet no liekas kimijas vai ne?

    18.10.2020 00:40
    Reply to  otto

    nedirs, zin. vecāku stulbums nav iemesls kādu saukāt par narkošu.

    18.10.2020 00:51
    Reply to  otto

    “savu kermeni saudzet no liekas kimijas vai ne?”

    no ķīmijas jā, vajag piesekot. bet vakcīnas nav ķīmija nekādā variantā. tā ir beigtu vīrusu vai baktēriju zupa, kas izraisa tev organismā aizsargreakciju un rezultātā izstrādā marķieri — ja šādu figņu noķersi vēlreiz, tad organisms uzreiz izdalīs pretlīdzekli, kas zarazņiku nogalēs un tu tikai pāris-trīs dienas pavāļāsies gultā ar paaugstinātu temperatūru.

    protams, ir slimības pret kurām nevar sapotēties, tāpat kā pret lauztu kāju ;)

    Last edited 3 years ago by digitalk
    otto
    18.10.2020 12:00
    Reply to  digitalk

    digitalk,nu jā tā viņi mums saka bet vai tu zini 100% ka tā ir taisnība?Tad jau mums sen vajadzēja būt visiem veseliem ja jau farmācija tik laba.Bet ja visi būs veseli tad jau farmai vairs nebūs kas pirks zāles.Pazīstu tanti kurai pilns skapis ar zālēm un viņa dzer sauju tablešu bet ka slima tā slima,zinu otru tanti kura pat pie ārsta aiziet labi ja 20 gados reizi,tā savukārt nesūdzas ne par ko ,veselība laba

    18.10.2020 15:34
    Reply to  otto

    pelnošā farma ir spiesta ievērot tik daudz likumus, ka nevar konkurēt ar pūšļotāju un gaišreģu cenām, tāpēc dārgāk. 100% taisnība medicīnā nav un nevar būt, jo katrs ir dažāds. citam rūpīgi izstrādātā tablete palīdzēs, citam kuņģis vēkšpēdus saleksies ar vemšanu un caureju vienlaicīgi.

    es, piemēram, būdams klasisks alkoholiķis apzinos, ka man vajag rīt B grupas vitamīnus, magniju un vēl dažus nieciņus opcionāli. tu laikam neticēsi, bet farma palīdz (un tas nav placebo)! ;)

    otto
    18.10.2020 17:04
    Reply to  digitalk

    Big farmu pēdējā laikā sāk izmantot ne tikai veselības glābšanai bet pabojāšanai un biznesam ar,pūšļotāji un līdzīgi nekādā gadījumā,tie sadarbojas ar ļaunajiem gariem.Big farma ražo labas un arī sliktas zāles,jāprot vākt info un atšķirt kas ir kas,viņi uz to arī spekulē.C vitamīnu labāk uzņemt ar produktiem nevis mākslīgos.Un ja tu nebūtu alkoholiķis kas ir netikums tad tev nevajadzētu farmas produktus

    19.10.2020 06:13
    Reply to  otto

    lai arī es piekrītu tavai frāzei, ka jāšķiro “kas ir kas” un bigfarma ir gatava ražot da jebko, lai tik notirgotu (skatamies uz homeopātiju ar miljondaļām, kas izšķaidītas ūdenī), tomēr nevajag popularizēt mītus kā mākslīgais vitamīns. problēma ir tikai organisma uzņemšanas spējā un tavs pieminētais C tiek uzņemts gan produkta, gan sintezētā veidā bez problēmām. toties A ir kaprīzs, bez taukvielām negribēs. ne velti svaigi spiestu burkānu sulu parasti pasniedz ar iemaisītu nelielu devu saldā krējuma ja klients piekrīt, jo varbūt kāda tievē ;)

    “tad tev nevajadzētu farmas produktus”

    infarkta gadījumā grams acetilsalicilskābes (aspirīna. nē, es aktīvo vielu negūglēju, es to zinu no galvas), kas ieņemts uzreiz pie pirmajām pazīmēm, var izglābt dzīvību. dabā tīrā veidā nav sastopams, mango apēst nepalīdzēs, ražo bigfarma. domā, ka man trombs no alko izveidosies un kumelīšu tēja palīdzētu?

    KKTK
    18.10.2020 10:59
    Reply to  otto

    Viens no imunitētes pamattreniņiem ir ik palaikam radīt stresu savam ķermenim (precīzāk darbu imūnsistēmai). Ja dzīvo uz apsildāmā paklāja un saudzējoties, tad tādus pirmais puņķa vīruss norauj gar zemi + vēl klāt modernās alerģijas.

    Last edited 3 years ago by KKTK
    18.10.2020 11:25
    Reply to  KKTK

    jau diemžēl klasika — pārāk rūpīga māmiņa dezinficē māju tā, ka viņas atvasēm rodas pamatīgas alerģijas, jo organisms nesaprot pret ko jācīnas un kā.
    un tad rodas ne pārāk ēstgribu rosinošas ārstniecības metodes, kā inficēt sevi ar cūkas parazītiem, lai imūnsistēma “pamostas”. bet tas strādā!

    Fedja
    19.10.2020 09:03
    Reply to  Krotow

    Un ko darīsim ar tiem, kas potējās un tāpat saslima? Liksim vienā iežogojumā, vai taisīsim citu iežogojumu?

    Infektologs
    19.10.2020 09:04
    Reply to  Fedja

    Ha, ha, ha, tāpat abi divi sēdēs vienā un tai pašā slimnīcas uzņemšanas nodaļas uzgaidāmajā zālē!

    otto
    17.10.2020 23:56

    baac tas ir baigi weird,feisitis trollo visus vakcineties,imunizeties.apskatijos to vinu lapu,fui creepy,tur tiesam liela politika zombee

    otto
    18.10.2020 12:06

    Koroče feisītis vairs nav demokrātisks ja realizē šādu politiku,tas nozīmē ka viņiem trūkst argumentu lai pierādītu gripas un kovida vakcīnu jēgu un vienīgā izeja ir bloķēt citu viedokli.Lielā farma grib pārdot nepārbaudītas,nejēdzīgas vakcīnas un pelnīt lielo piķi .

    Kursors.lv
    18.10.2020 13:33
    Reply to  otto

    Kādām konspirāciju teorijām vēl tici? :)

    otto
    18.10.2020 16:59

    Ka Bils Geits izmanto savu bagātību lai kontrolētu pasauli un agrāk vai vēlāk tas viss aizvedīs pie totalitāra valdnieka kurš liks sevi pielūgt kā Dievu.Prasīs pieņemt zīmi ja nē tad nāve.Ja atkal pieņemsi tad tiksi pieskaitīts pie antikristus kopējā pulka kuru metīs ellē.Bet tas nav teorijas,tas ir uzrakstīts viss Bībelē,tātad tā notiks.Antikristus zīme arī būs tā vispasaules saucamā ,,čipošana,,kā te daudzi min,es teiktu vienkāršāk zīmes pieņemšana.

    Rudolfs
    19.10.2020 09:17
    Reply to  otto

    Kāds termiņš Geitsam savu pasaules iekarošanas plānu īstenošanai? Šobrīd viņam 64 gadi. Neizskatās, ka viņš būtu ļoti pietuvojies “Dieva” apzīmējumam.
    Man reizēm sāk šķist, ka cilvēki savas īpašības cenšas pielīdzināt citiem, jo nesaprot kā kāds varētu vienkārši vēlēties pasauli padarīt par labāku vietu.

    Mane
    18.10.2020 15:07
    Reply to  otto

    kur tās nepārbaudītās tirgo? Tieši gribu kādu kaudzīti sev

    otto
    18.10.2020 17:00
    Reply to  Mane

    Ej tad pēc gripas vakcīnas un prasi dubultdevu ja nebaidies,es gan nevēlētos

    LOL
    18.10.2020 22:18

    Pēc gripas vakcīnām nogribējušies, vispirms izglītojieties, vai Latvijā maz iespējāma gripas vīrusa pastāvēšana? Nav tie laiki, kad ārā aiz loga bija -30. Kam ir izdevīga cilvēku nezināšana?

    Kursors.lv
    18.10.2020 22:32
    Reply to  LOL

    Kāds sakars gripai ar -30 grādu temperatūru?

    19.10.2020 04:54

    gandrīz nekādas, bet vai tad tas liedz komentēt (kā man, kas nav mediķis)? ;)

    ps. vīrusveidīgajiem (kā gripa), kas izplatās gaisā pilienu veidā, patīk sauss gaiss. tiesa “optimālā” temperatūra ir ap/nedaudz zem nulli, kad dabīgais mitrums jau lielākoties kondensējies.

    Kursors.lv
    19.10.2020 07:19
    Reply to  digitalk

    Gluži mana doma, ka šāda veida vīrusiem tomēr vislabāk patīk krietni siltāki apstākļi. Pie -30 izsalst daudzi draņķi.

    20.10.2020 03:52

    šitajiem (he-he, Bīviss, viņš teica “šit-ajiem” :) draņķiem jau nav svarīga ārgaisa temperatūra. vīruss dzīvojas cilvēka ķermenī un temperatūrā. vismaz es tā saprotu, ka svarīgs ir samazināts gaisa mitrums. tas, protams, notiek arī telpās, un tad cilvēki var vieglāk viens otram uzšķaudīt.

    Fāters
    19.10.2020 08:58

    No pieredzes varu teikt, ka vienu bērnu nebiju vakcinējis pret rota vīrusu, jo tobrīd vakcīna bija jāpērk par savu naudu un 350Ls šim pasākumam nožilīju. Vēlāk bērniem vakcīnu pret rota vīrusu jau apmaksāja valsts, tāpēc otrs bērns jau dabūja vakcīnu un viņam vajadzēja būt pasargātam pret šo kaiti. Kāda tad ir atšķirība starp potēto un nepotēto.
    Ar abiem diviem bērniem aptuveni 2 gadu vecumā uz nedēļu nonācām Bērnu slimnīcas infektoloģijas nodaļā un slimības gaita abiem bērniem bija identiska, nenormāla organisma atūdeņošanās, kā rezultātā abus bērnus slēdza pie sistēmas.

    Es neesmu antivakseris un ja valsts dod par brīvu vakcīnas bērniem, noteikti šo iespēju izmatoju, bet nevajag cerēt, ka vakcīna ir brīnumnūjiņa un garantē 100% nesaslimšanu. No savas pieredzes zinu ka tā nav. Arī pats esmu vakcinēts pret cūciņām, bet tas neglāba no saslimšanas ar šo slimību.

    Diemžēl, no FB šis mans komentārs tiks dzēst, jo visticamāk kvalificēsies kā antivaksera reklāma, bet es tikai dalos pieredzē, Jums katram pašam jāizlemj, potēties vai nē.

    Bruno
    20.10.2020 02:21

    Neviena vakcīna nepasargā no saslimšanas vai no nāves. Teorija ir tāda ka ja esi vakcinējies “varbūt” nesaslimsi, un ja tomēr saslimsi tad “varbūt” pārslimosi vieglāk un “varbūt” nenomirsi. Viss ir – VARBŪT! Tas ir tikai un vienīgi ticības jautājums.   Neviens līdz šim nav pierādījis, to ka antivielas (vielas kas rodas pēc tam kad organisms uzvarējis slimību kas atrodas vakcīnā) pēc vakcīnas pāsargā cilvēku no atkārtotas saslimšanas. Bet tas ka šobrīd ir ļoti daudz alerģiski bērni, autismu un citu slimību slimu bērnu ir fakts. Bet vakcinīnu atbalstītāji to noliedz. Panorāmā nekad šāda informācija neparādīsies. Es runāju ar savu ģimenes ārsti. Viņa man acīs skatoties teica ka ja viņa paziņos ka bērnam veselības problēmas sākušās pēc vakcīnas, viņai atņems sertifikātu! Visi grib dzīvot tapēc arī klusē!   Es savu bērnu neesmu vakcinējis un slimojis viņš tik pat kā nav. Ja ari ir saslimts dažas dienas un ir vesels. Bet es zinu gadījumus ka bērni ir vakcinēti pret vējbakām un tā pat saslimuši. Un slimība nav bijusi nemaz vieglākā formā. Tā pat zinu daudz bērnus kuri ir izgājuši visu obligāto vakcināciju un ir ļoti ļoti slimīgi, un daudzi pat jau daudzas reizes ātstējušies slimīcā. Un ir jau atkarīgi no zālēm.   Bērns līdz… Read more »

    20.10.2020 03:44
    Reply to  Bruno

    cik daudz izdomājumu četros paragrāfos, rakstītos labā latviešu valodā, tātad esi skolā gājis un vismaz valodu mācījies. diemžēl, bioloģija un loģika gan gājusi garām.

    virspusēji braucam pa paragrāfiem:

    1) “varbūt nenomirs” ir pierādīts statistiski — vairāk par minimums 50% nenomirs, patiesībā tuvāk 90%. ticības nav, jo tā nav reliģija vai pūšļošana, tā ir pierādījumu medicīna. NEMELO!

    2) ir pierādīts, ka antivielu marķieri ļauj organismam mobilizēties un apkarot slimību daudz ātrāk. tāpēc NEMELO!
    daudzie slimie bērni ir modernās civilizācijas problēma, bet ar tādu antivakseri kā tevi, man reāls slinkums tērēt savu laiku, lai aprakstītu pat problēmas būtību, jo tu tāpat to nesapratīsi vai noliegsi.

    3) tu un tavs bērns ir viens gadījums no cik miljoniem? cik saslimušos bērnus no šiem miljoniem tu zini? pierādījumu medicīna balstās uz daudzumu un procentu. atkal NEMELO!

    4) liekas bioloģijā tev vispār nav nekādas sapratnes. zīdainis sākumā antivielas uzņem ar mātes pienu, t.i., pirmo, vismaz pusgadu, viņam vispār nav problēmu, ja māte ir vesela. tālāk organismu nākas “apmācīt” pret zarazu, bet tāpat kā par otro paragrāfu es neesmu gatavs tērēt laiku, lai populārzinātniski skaidrotu, kā strādā cilvēka imūnsistēma. varbūt beidz MELOT par megaveselo bērnu, kurš ap 20 noķers nevis STS, bet bakas?!

    wils
    20.10.2020 12:23

    Kursors sāk pārvērsties par Delfi līmeni. Skumji.

    Kursors.lv
    20.10.2020 14:16
    Reply to  wils

    Komentāru sadaļa? Jā, pie šī raksta kaut kā padaudz fufļa. Būs aktīvāk jāpamoderē diskusijas un jādzēš laukā tos komentārus, kas ir pavisam ne pa tēmu.

    Jurčiks
    20.10.2020 14:24

    vai kursors ar sāks aizliegt nepareizos komentārus un reklāmas? :D

    20.10.2020 14:51
    Reply to  Jurčiks

    var aizliegt mani. uzreiz būs nost kādi 20% delfidebīlisma ;) bet melīgās reklāmas diemžēl ir ar gūgles adworks palīdzību iesniegtas.

    Krotow
    20.10.2020 18:07
    Reply to  Jurčiks

    Iesākumam pietiktu ar kādu mākslīgo intelektu, kas atsijātu no pirksta izzīstu un pavisam ezotērisku tuftu.

    Reklāma