Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotne Snapchat būs viena no pirmajām, kas izmantos iPhone Lidar sensoru

    Jaunākie raksti

    Otrdien, 13. oktobrī, Apple prezentēja savus jaunākos iPhone 12 viedtālruņu modeļus, kur dārgākie iPhone 12 Pro un iPhone 12 Pro Max būs aprīkoti ar Lidar sensoru, kas telefonam sniegs iespēju vēl labāk orientēties telpā.

    Kā viena no pirmajām trešo pušu lietotnēm, kura paziņojusi, ka izmantos šo sensoru, ir Snapchat, kas ir vairāk izplatīta jauniešu vidū ar iespēju izmantot dažādus filtrus un mainīt savas sejas izskatu, kā arī piešķirt papildus objektus papildinātajā realitātē. Izmantojot Lidar sensoru, lietotne tagad būs spējīga vēl precīzāk nolasīt telpu, kurā atrodas cilvēks un attiecīgi pievienot ļoti reālistiskus efektus.

    Reklāma

    Kā piemērs tiek minēta situācija, kad bildē redzama zāle uz grīdas, kura arī attiecīgi izskatās, ka atrodas gan tuvāk telefonam, gan dziļāk istabā. Tāpat apkārt lidojošie putni spēj nosēsties uz cilvēka rokas, kā arī, aizlidojot aiz galvas, tie pazudīs, kas sniegs papildus realitātes izjūtu. Snapchat veidos speciālus filtrus, kuri būs pieejami tikai jaunajiem attiecīgajiem iPhone modeļiem.

    Savā prezentācijā Apple demonstrēja, ka Lidar sensors ļauj noteikt telpas dziļumu, un kā piemērs tika izmantota speciālas medicīniskas telpas iekārtošana, kurā ar papildināto realitāti bija ļoti precīzi redzams, kuras iekārtas atrastos gan telpas vidū, gan pie sienām vai citur.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma