Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei, iespējams, grasās pārdot Honor

    Jaunākie raksti

    Reuters ziņo, ka Huawei varētu būt gatavs pārdot viedtālruņu apakšzīmolu Honor. Iemesls tam šoreiz ir ASV sankciju dēļ zaudētā pieeja pie procesoriem un citām tehnoloģijām, kas top ASV. Honor jau šobrīd pārgājis uz MediaTek procesoriem, bet ar to nedienas laikam nav beigušās.

    Huawei, iespējams, jau veic sarunas ar Digital China Group, lai tie iegādātos Honor zīmolu ar visu viedtālruņu izveidi un ražošanu. Tiek lēsts, ka pirkuma summa varētu būt ap 2.2 līdz 3.7 miljardiem dolāru.

    Reklāma

    Digital China Group ir daļa no Legend Group, ko mēs plašāk pazīstam ar nosaukumu Lenovo. Lenovo ir visai liels Huawei sadarbības partneris. Ja darījums tiešām notiks, tad Honor tiks vaļā no ASV sankciju spiediena, būs iespēja atsākt pilnvērtīgi ražot viedtālruņus.

    Honor kā atsevišķu zīmolu Huawei atdalīja 2011. gadā, lai cīnītos pret Xiaomi pārsvaru Ķīnas lēto viedtālruņu tirgū. Pie mums Honor ir zināms, bet visai maz pirkts viedtālruņu zīmols.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bam
    17.10.2020 02:06

    Nu tad lai sper tas jods, sankcijas u.c jānāk pretī pārpircējiem un jāpērk kas cits. Tracina pamatā tas kad normāls ražotājs aizgājis pa pieskari principā. Jāsēž tagat uz samsungiem u.c hlamiem.

    Reklāma