Web Analytics
More
    Reklāma

    “Dell” monitori un klēpjdatori – produktīvam darbam un lieliskai spēļu pieredzei

    Jaunākie raksti

    Aplūkosim šīs vasaras un rudens “Dell“ jaunumus: divus monitorus, kas attālināto darbu padarīs vēl patīkamāku, savukārt spēļu cienītājiem sniegs vēl vairāk pārsteidzošu mirkļu. Un, protams, jaunāko un labi pazīstamo “Dell” klēpjdatoru sortimentu – XPS sēriju, kas apmierinās ikviena vajadzības!

    “Dell S-series” monitori: pievilcīgs dizains ar spilgtu un ieliektu 4K izšķirtspējas displeju

    “Dell” var pamatoti lepoties ar saviem ļoti kvalitatīvajiem monitoriem, un jaunie “S-series” modeļi nav izņēmums. Pašlaik daudzi cilvēki strādā no mājām, tāpēc aizvien biežāk izvēlas ārējos monitorus, kurus var pieslēgt darba klēpjdatoram – tas ļauj izveidot kompaktu mājas biroju, jo mazais klēpjdatora ekrāns tiek papildināts ar daudz ērtāku un lielāku platekrāna monitoru.

    Reklāma

    Jaunā “Dell” monitoru sērija izceļas ar plašu dizaina un ekrāna izšķirtspējas izvēli, daudzveidīgu krāsu gammu un neatkārtojamām produktivitātes iespējām neatkarīgi no tā, vai monitori paredzēti darbam, vai spēlēm. Ikvienu savaldzinās vasaras beigās tirgū parādījušies trīs jaunie “S-series” modeļi, no kuriem divi ir 4K versijas. Ekrāna diagonāle – no 27 līdz 32 collām, savukārt paši monitori ir ieguvuši jaunu dizainu ar stilīgu platīna krāsas apdari.

    Pirmais no šiem trim modeļiem ir “Dell 32 Curved 4K” (S3221QS) monitors ar ieliektu  4K izšķirtspējas ekrānu. Lai lietotājiem sniegtu vēl vairāk ērtību un vizuālā komforta, šis modelis ir aprīkots ar ekrāna augstuma regulēšanas un pagriešanas opciju, kā arī to iespējams montēt pie sienas – tam noderēs 100 × 100 mm VESA standarta stiprināšanas mehānisms.

    Viens no iespaidīgākajiem “Dell S3221QS” aspektiem līdzās jau minētajai 4K izšķirtspējai ir tā ekrāns, kas ietver neticamo 99% sRGB un 90% DCI-P3 krāsu gammas diapazonu. Tādējādi dabīgās un precīzi attēlotās krāsas lieliski noderēs gan spēlēm, gan tīmekļa translācijām, gan arī darbam ar fotogrāfijām un video materiāliem.

    27 collu Full HD ieliekts spēļu monitors ar drosmīgu un novatorisku dizainu

    Pārējie divi “Dell” monitori ir paredzēti tiem, kuri vēlas ieslīgt neatkārojamajā spēļu pasaulē. Šie 27 collu diagonāles monitori (viens – tradicionāli plakans, bet otrs – ar ieliektu ekrānu) izceļas ar zibenīgu atsvaidzes intensitāti, kā arī atbalsta NVIDIA un AMD adaptīvās sinhronizēšanas tehnoloģijas.

    Spēļu cienītājiem paredzētajam ieliektajam “Dell 27 Curved Gaming” (S2721HGF) monitoram ir 27 collu Full HD ekrāns, kura neatkārtojami spilgtais attēls acumirklī ievilks spēles virtuālajā telpā. 1500R ieliektais ekrāns nodrošina vēl reālistiskāku attēlu un asākas vizuālās izjūtas; iebūvētā VA matrica piedāvā augstu 144 Hz atsvaidzes intensitāti, ekrāna reakcijas laiks – 4 ms (GTG) ar neatkārtojamo MPRT (Motion Picture Response Time) rādītāju, kas ir tikai 1 milisekunde.

    “Dell S2721HGF” ir “AMD FreeSync Premium“ atbalstošs monitors, kas savietojams arī ar “NVIDIA G-Sync” tehnoloģiju. Šis monitors, kura ekrānu no trim pusēm apņem šaurs ietvars, izceļas arī ar spēlētājiem paredzētajiem modeļiem raksturīgiem dizaina elementiem – S2721HGF aizmugurē ir vairākas papildu ventilācijas atveres, kas ļauj efektīvi izvadīt siltumu. Nolaideni sašaurinātais monitora statīvs ļauj regulēt ekrāna augstumu un pagriešanas leņķi.

    VA matrica “Curved Gaming S2721HGF” monitoriem nodrošina 350 cd/m2 spilgtumu un 3000:1 kontrasta līmeni, kā arī spēj attēlot 83% no NTSC CIE 1976 krāsu gammas. Ir iebūvētas divas HDMI 1.4 ligzdas, viens “DisplayPort 1.2” savienojums, kā arī 3,5 mm skaņas izvads austiņām. Monitora iestatījumu izvēlne sniedz iespējas aktivizēt taimeri, attēlot kadru skaitu sekundē (FPS), kā arī spēlēs ar tumšu fonu uzlabot redzamību, izmantojot “Dark Stabilizer” funkciju.

    Lietotājiem Eiropas Savienībā tiek sniegta 5 gadu garantija. Ja nepieciešams remonts, “Dell” savu monitoru pircējiem piedāvā “Next business day” garantijas apkopes iespēju, savukārt “U-series” un “P-series” monitoru īpašniekiem ir pieejama “Dell Premium” ekrānu garantijas apkope.

    Atjaunināti “Dell XPS” klēpjdatori

    “Dell XPS” klēpjdatoru līnija vienmēr valdzina ar estētisku dizainu – arī sērijas jaunie modeļi turpina šo lielisko tradīciju. Jaunumu sortimentu veido trīs modeļi: flagmanis XPS 13 9300, premium klases darbstacija XPS 15 9500 un īpaši mobilais XPS 17 9700. Visiem trim ir ekrāni bez ietvariem, kuru izšķirtspēja sasniedz pat 4K. XPS klēpjdatori būs ideāla izvēle tiem, kuri programmē, strādā ar skaitļu tabulām, nodarbojas ar grafisko dizainu, fotogrāfiju, video materiālu veidošanu un rediģēšanu.

    Flagmanis ar 17 collu diagonāles ekrānu XPS 17 9700 atsevišķās konfigurācijās ietver “NVIDIA GeForce RTX” grafisko karti, kas atbalsta staru trajektorijas (Ray Tracing), kā arī mākslīgā intelekta un jaunākās paaudzes video materiālu veidošanas tehnoloģijas. Īpašie staru trajektorijas apstrādei piemērotie grafiskā procesora kodoli sniedz iespēju attēlot itin reālistisku apgaismojumu, ēnas un atspulgus. Neticami jaudīgie 10. paaudzes “Intel Core” procesori un līdz 64 GB operatīvā atmiņa šo klēpjdatoru apveltī ar spēju strādāt ar bezprecedenta slodzi. Savukārt “Intel WiFi 6” mikroshēmu komplektā integrētais “Killer™ AX1650” ļauj sasniegt līdz pat 3 reizēm augstāku bezvadu sakaru veiktspēju.

    Otrais jaunums – 15 collu XPS 15 9500. Tā ir premium klases mobila darbstacija ar jaudīgu 10. paaudzes “Intel Core” procesoru un “NVIDIA GeForce GTX 1650Ti (Max-Q)” videokarti. Sistēmas veiktspēja būs pietiekama uzņēmējdarbībā strādājošajiem, video materiālu veidotājiem un redaktoriem, kā arī inženieriem, nemaz nerunājot par tiem, kuriem vajadzīga jaudīga multimediju sistēma vai spēļu dators, kas palīdz relaksēties. Šī gada XPS 15 ir ieguvis 16:10 “InfinityEdge” ekrānu ar 100% “Adobe RGB” krāsu gammas atbalstu, vismodernākajiem skaļruņiem un WEB kameru.

    Abiem modeļiem ir klaviatūra ar LED apgaismojumu, oglekļa šķiedras apdare, kā arī telpiskas skaņas skaļruņi. XPS 15 izmēri – 344 × 230 × 18 mm, vieglākā modifikācija sver 1,81 kg. XPS 17 izmēri – 374 × 248 × 20 mm, svars – no 2,11 kg. Abiem var būt Full HD vai skārienjūtīgs 4K ekrāns.

    Cilvēkiem, kuri bieži ceļo un kuriem vajadzīgs ne tikai mobils, bet arī jaudīgs klēpjdators, “Dell” var piedāvāt jauno XPS 13 9300. Tagad no visām pusēm īpaši šaura ietvara apņemtais “InfinityEdge” ekrāns sniedz iespēju attēlot par 6,8 procentiem vairāk vizuālās informācijas. Turklāt klēpjdatora korpuss ir sašaurināts par 2 procentiem, salīdzinot ar tā priekšteci, tāpēc ekrāna un korpusa laukuma attiecība ir grūti iedomājamie 91,5 procenti. Jaudīgais 10. paaudzes “Intel Core” procesors ļauj ar plāno un vieglo klēpjdatoru pilnvērtīgi baudīt izklaidi. Jaunākā “Intel® Iris® Plus” grafikas apakšsistēma ir liels solis uz priekšu spēļu, tīmekļa translāciju un jaunrades jomās. Jaunā grafika ļauj šai visnotaļ mobilajai iekārtai rādīt reālistisku, detalizētu un spilgtu attēlu.

    XPS 13 9300 baterijas darba laiks var būti neticams – līdz pat 18 stundām 49 minūtēm ar Full HD+ modeļiem, strādājot ar “Word” vai “Excel” programmām, un līdz 11 stundām un 51 minūtei, lietojot “Netflix”. Iespaidīgs ir pat Ultra HD (4K) versijas baterijas darba laiks: līdz pat 12 stundām 13 minūtēm, strādājot ar biroja programmām, un līdz 8 stundām 27 minūtēm, skatoties “Netflix”. SSD atmiņa (maksimālā ietilpība – 512 GB) ļaus ātri startēt operētājsistēmu, savukārt līdz pat 16 GB sasniedzošās operatīvās atmiņas apjoms apmierinās pat visprasīgāko programmu vajadzības.

    Minēto trijotni papildinās arī XPS 13 sērijas jaunpienācēji – XPS 9310 un “2-in-1” versija. Abi modeļi ir ieguvuši 11. paaudzes “Intel Tiger Lake” procesorus un izceļas ar vēl jaudīgāku atmiņu – turpmāk LPDDR4x darbosies ar 4267 MHz frekvenci. Abi klēpjdatori atbalsta “Thunderbolt 4”, tiem ir “Intel Xe” grafikas apakšsistēma. Turklāt “XPS 13 9310 2-in-1” ir ieguvis “Intel Evo” sertifikātu, kas paredz, ka klēpjdators spēj ātri uzlādēt bateriju un no miega režīma atmosties ne lēnāk kā sekundes laikā, bet Full HD modeļu baterijas darba laikam ir jābūt 9 stundas un ilgākam.

    Aparatūras aprīkojuma pamatā ir 11. paaudzes “Intel Tiger Lake” procesori, sākot ar “Intel Core i3-1115G4” un beidzot ar “Core i7-1165G7”, līdz 32 GB LDDR4x operatīvā atmiņa, līdz 2 TB ietilpības PCIe SSD datu krātuve, telpiskas skaņas skaļruņi, kas atbalsta “Waves MaxxAudio Pro” tehnoloģiju. Ieslēgšanas slēdzī ir integrēts pirkstu nospiedumu sensors, bezvadu sakarus nodrošina “Killer Wi-Fi 6” (izstrādāts gan uz “Intel”, gan “Qualcomm” risinājumu pamata) un “Bluetooth 5.1”.

    “XPS 13 9310 2-in-1” ir 13,4 collu skārienjutīgs “InfinityEdge” 16:10 ekrāns, kas var būt ar FHD+ (1920 × 1200) vai “UltraSharp 4K UHD+” (3840 × 2400) izšķirtspēju. Sašaurinātie ietvari un kompaktais korpuss ir ļāvuši ekrāna un korpusa laukuma attiecību paaugstināt par 7 procentiem. Pašu ekrānu aizsargā “Corning Gorilla Glass 6” pārklājums. Abi jaunie XPS 13 tiks piedāvāti ar divu krāsu korpusiem –  sudrabotajā ”Platinum Silver” vai baltajā “Frost White” tonī.

    Visa jaunā XPS 2020. gada līnija tiks piegādāta vēl izturīgākā iepakojumā, kura ražošanā izmantota no okeāna savākta un pārstrādāta plastmasa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ekspees
    16.10.2020 18:28

    Kāpēc nevar nopirkt pa tiešo no Dell mājaslapas visas šīs mantas Latvijā? Piemēram kā tas ir dell.de

    0931
    16.10.2020 18:39
    Reply to  ekspees

    Tā ir atšķirība starp lielu un mazu tirgu. Nezkāpēc LV nav arī Apple Store.

    Reklāma