Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Surface Book aptur lodi un izglābj dzīvību īpašniekam

    Jaunākie raksti

    Pamatīgs izbīlis laikam būtu pārāk maigi teikts, runājot par notikumiem, ko 11. oktobrī savā dzīvoklī piedzīvoja kāds Microsoft Surface Book lietotājs Ārons. Jā, šajā gadījumā noteikti jānorāda, ka Ārona īpašumā ir vai drīzāk bija šis Microsoft dators, kas, iespējams, izglāba savam īpašniekam dzīvību. Ierīce uztvēra lodi, kas citādā gadījumā varbūt pat būtu trāpījusi pašam Āronam.

    Par šo atgadījumu Ārons paziņoja Twitter, tā arī norādot, ka Microsoft Surface Book izglābis viņam dzīvību, uztverot no apakšējā mājas stāva raidītu lodi. Pats dators, protams, šo incidentu nepārdzīvoja – lode bija smagi skārusi gan displeju, gan skārienpaliktni.

    Reklāma

    Tomēr Ārons tik viegli padoties negrasās un vērsies pie Microsoft, lai meklētu iespējas, kā šo datoru saglābt vai vismaz saņemt jaunu. Izskatās, ka šis notikums jau aizgājis diezgan tālu pasaulē, tāpēc būtu interesanti pavērot, kā Microsoft reaģēs uz šo Ārona lūgumu.

    Tikmēr šķietami veiksmīgajā iznākumā pateicības vārdus var veltīt ne tikai apstākļu sakritībai, bet arī datora uzbūvei, kas novērtēta kā augstas kvalitātes. Tieši Microsoft Surface Book sērijas datori saņēmuši uzslavas par kvalitatīvo apdari. Lai arī īsti ložu uztveršanai tie nav domāti, iespējams, kādas citas firmas un modeļa datoriem šī lode būtu nodarījusi krietni redzamāku skādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    17 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0910
    14.10.2020 12:13

    kas, iespējams, izglāba….cik saprotams, tad laimes krekliņā dzimušais bija stāvējis uz laptopa, kurā iestrēga no apakšējā stāva raidītā lode?

    0910
    14.10.2020 12:30

    Ārons tik viegli padoties negrasās un vērsies pie Microsoft, lai meklētu iespējas, kā šo datoru saglābt vai vismaz saņemt jaunu, tā vietā lai vērstos policijā ar iesniegumu par šaušanu un pie apdrošinātāja ar lūgumu nomainīt bojāto sadzīves tehnikas vienību.

    Nez, vai negadījumā cietuša auto gadījumā Ārons vērstos pie auto ražotāja?

    Vaziks
    14.10.2020 12:48

    Bā… atkal kultivējas rakstu sērija no tēmas, kad nav par ko rakstīt.

    14.10.2020 20:31

    sūdīgs ne par ko no tehnoloģijām.

    14.10.2020 21:46

    būtībā jau rakstā ir atreferēts it kā izglābšanās gadījums, jo lodes ceļā gadījies kāds priekšmets. priekšmeta esamība nenozīmē tā funkcionlitātes apspriešanu (t.i., tehnoloģiju apspriešanu). nez kāpēc Māris Bergs šeit neraksta par katru avarējušo auto, kas it kā izglābis kādu dzīvību.

    geksis
    17.10.2020 18:04

    gribas ļoti apšaubīt dzīvības glābšanas faktu.
    1. kā jau te minēja, lai tas notiktu bija jāstāv/jāsēž uz tā.
    2. viss atkarīgs, kāda grīda un kāda lode, bet apšaubu, ka pēc tam, kad lode izgāja caur grīdu, tai pietiktu enerģijas lai nodarītu dzīvībai bīstamus bojājumus, pat ja trāpītu tieši ķermenī.

    KKTK
    14.10.2020 14:49

    Var tikai papriecāties, ka nesameta bateriju uz īso :o Citādi nevis meklētu twitterī MS dāsnumu, bet reāli meklētu sev jaunu, neizdegušu dzīvokli.

    14.10.2020 20:34
    Reply to  KKTK

    neraksti muļķības, li-ion baterijas nevar normāli nodzēst, bet tās arī nav termīts, kas izdegs cauri čuguna vannai.

    Krotow
    14.10.2020 21:51
    Reply to  digitalk

    Viss atkarīgs no tā kur aizdegas. Pavei, Kaimiņam dzīvoklis nosvila pa tīro dēļ tā ka naktslampiņas barošanas bloks uzgāja gaisā uz viegli uzliesmojoša divguļamā matrača.

    14.10.2020 21:53
    Reply to  Krotow

    it kā šāviens caur laptopu notika īpašnieka klātbūtnē. nejauc tiešu notikumu ar kaut kādu ugunsgrēka cēloni bez cilvēka klātbūtnes.

    Viesturs Grabovskis
    15.10.2020 12:42

    Pirmajā bildē, ļoti aizdomīgi melna klaviatūra.

    Reklāma