Web Analytics
More
    Reklāma

    “Hyundai” nedienas turpinās, kompānija atsauks “Kona” arī Eiropā

    Jaunākie raksti

    “Hyundai”, visticamāk, trīskāršos atsaukto “Kona” elektrisko krosoveru skaitu, kompānijai risinot problēmas ar baterijām, kuras var radīt auto aizdegšanos. Ražotājs jau pagājušonedēļ paziņoja par brīvprātīgu 25 tūkstošu auto atsaukumu Dienvidkorejas tirgū. Plānots, ka pirmajam atsaukumam tiks pievienots vēl vismaz 51 tūkstotis auto Eiropā, Ziemeļamerikā un Ķīnā, ziņo Dienvidkorejas ziņu aģentūra “Yonhap”.

    Šis atsaukums visvairāk skars tieši Eiropu ar vairāk nekā 37 tūkstošiem atsauktu mašīnu, bet aptuveni 11 tūkstoši auto tiks atsaukti Ziemeļamerikā. Kompānija jau kārtojot pēdējās formalitātes, lai atsaukums būtu oficiāls.

    Dienvidkorejas transporta ministrija jau iepriekš paziņoja, ka “Hyundai” veiks elektrisko “Kona” atsaukumu, jo pastāv īssavienojuma risks baterijās, kas var izraisīt auto aizdegšanos. Tiek pieļauts, ka tā ir ražošanas kļūme.

    Zināms, ka Dienvidkorejā visi atsauktie auto saņems programmatūras atjauninājumus, bet pēc auto izpētes var tikt veikta arī bateriju nomaiņa. Investīciju kompānija “KB Investment & Securities” aplēsusi, ka bateriju nomaiņa visiem atsaukumā izsludinātajiem auto varētu izmaksāt ap pusmiljardu dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0910
    14.10.2020 09:16

    Tiek pieļauts, ka tā ir ražošanas kļūme…..un nevis nepareiza lādēšana? Dienvidkorejā visi atsauktie auto saņems programmatūras atjauninājumus un visdrīzāk, tas nebūs pēdējais softa labojums, un katru reizi īpašnieki lādēsies, braucot pie dīlera, nesaprotot kāpēc tik elementāras darbības veikšanai jāmēro ceļš pie dīlera, klusībā priecājoties ka Android jauninājumiem nav jābrauc pakaļ uz Google biroju.

    Reklāma