Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārvērt savu iPhone par skārienpaliktni ar lietotni El Trackpad

    Jaunākie raksti

    Iespēja, izmantot Apple iPhone un iPad kā īpašo skārienpaliktni, kas ir pavisam ierasta lieta Apple portatīvo datoru lietotājiem, un tagad tirgū pieejams vēl viens pietiekami ērts un funkcionāls risinājums, pateicoties lietotnei El Trackpad.

    Šis skārienpaliktnis tiešām ir viena no tām lietām, kas patīkami pārsteidz no Apple puses, jo ir ļoti ērti lietojams risinājums, ja salīdzina ar konkurentu veikumu. Un šīs funkcionalitātes kopēšana gan iPhone un iPad ekrānos pat liekas kā savā ziņā saprotama lieta, jo kāpēc gan ne. Tā taču ir Apple ekosistēma, un visam jābūt savienotam. El Trackpad šajā visā pilda starpnieka funkcijas, un nodrošina tādu pašu žestu izmantošanu, kādi tie ir pieejami oriģināli portatīvajos datoros un atsevišķajā Magical Trackpad.

    Reklāma

    Speciālā lietotne būs jālejupielādē gan telefonā, gan datorā, kā arī jāizmanto USB vads, lai abas ierīces savienotu. Kā jau minēts iepriekš, tad El Trackpad nodrošinās gan ierasto viena pirksta spiedienu, gan divu pirkstu spiedienu, lai izvēlētos uzstādījumus. Tāpat ar trim pirkstiem būs iespējams pārslēgties starp pilnekrāna logiem, vai ar četriem atvērt Mission Control izvēlni. Protams, nav aizmirsts par tālummaiņu ar divu pirkstu palīdzību.

    Lietotne ir pieejama bez maksas, taču pilnās versijas cena būs 4,49 EUR, un septiņas dienas ir iespējams izmantot pilno funkcionalitāti bez maksas. Pēc tam būs pieejamas darbības tikai ar vienu pirkstu. Lejupielādēju lietotni un veicu testu. Kopumā viss strādā, tomēr jāatzīst ka iPhone 5,8 collu ekrāns ir visai neērta vieta visām šīm darbībām, bet kopumā jutība un kustību nolasīšana ir laba.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma