Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārdots Cherry – mehānisko tastatūru MX Switches ražotājs

    Jaunākie raksti

    Cherry GmbH, ko mēs plašāk zinām kā mehānisko tastatūru MX Switches ražotāju, pārdots Sanfrancisko bāzētam privātā kapitāla fonda uzņēmumam Argand, bet pirkšanas iemesls gluži nav paši mehāniskie slēdzīši, kas gan nenoliedzami tiek uzskatīti par nozares zelta standartu.

    Nav zināms, kā notiks šajā pirkuma darījumā, bet parasti šāda mēroga investoriem patīk lietas un procesus pārveidot pa savam. Brīdī, kad tiek pārņemti uzņēmuma aktīvi, tiesības un pienākumi, bijušās vadības veidotajām idejām un mītnes valsts interesēm vairs nav nekādas nozīmes. Investors vēlas peļņu un tas ir arī viss. Tiek mainīta uzņēmuma vadība un atlaisti pieredzējuši darbinieki.

    Reklāma

    Cherry ir ne tikai mehānisko tastatūru slēdzīšu, datorpeļu un tastatūru ražotājs. Cherry veido arī dažādus e-veselības risinājumus, kas pandēmijas laikos tiek uzskatīta par nozari ar milzīgu izaugsmes potenciālu. Turklāt Cherry vārdam līdzi nāk arī tas, ko mēs pazīstam ar vārdiem “ražots Vācijā”.

    Cherry tika dibināts 1953. gadā, tad arī uzņēmums sāka veidot savus mehānisko tastatūru slēdzīšus. Cherry zīmols augstu kotējas datorspēļu profesionāļu un entuziastu, korporāciju un valdības datu aizsardzības, veselības aprūpes, finanšu un mazumtirdzniecības nozarēs.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    reiny
    07.10.2020 10:04

    Ar ko ‘mehāniskā’ klaviatūra ir labāka par parastu (ar taču mehānisku) klaviatūru ?

    Mehāniskās klaviatūras
    07.10.2020 12:10
    Reply to  reiny

    Izturība ir galvenā priekšrocība. Taustiņi kalpos ap 6x ilgāk nekā parastajai klaviatūrai, kā piemērs.

    Krotow
    07.10.2020 12:40
    Reply to  reiny

    Precīzāks taustiņa “gājiens”, iespēja izvēlēties starp dažādiem taustiņa “gājiena” variantiem, lielāka izturība.

    07.10.2020 14:08
    Reply to  reiny

    ne ar ko sevišķu nav labāka par citām labas tehnoloģijas klaviatūrām. starpību ir spējīgi pamanīt tikai ātrrakstīšanas profi, ikdienas klabinātājam tas vairāk ir pacebo un patīk/nepatīk jautājums.

    te pieminēja ilgmūžību — mana 25+ gadus vecā “gumijas kupolu” klaviere špļau no augsta plaukta uz klabošajiem briesmoņiem ;)

    Reklāma