Web Analytics
More
    Reklāma

    Atlantas stadiona dezinficēšanas darbos iesaistīsies arī droni

    Jaunākie raksti

    Atlantas Mercedes-Benz stadionā, kur darbojas amerikāņu futbola komanda “Atlanta Falcons” un futbola klubs “Atlanta United FC”, tiks izmantoti bezpilota lidaparāti, lai dezinficētu kopumā 71 000 fanu sēdvietu un citas zonas pēc gaidāmajiem sporta un citiem notikumiem.

    Šim nolūkam paredzētos D1 dezinfekcijas dronus nodrošina kompānija “Lucid Drone Technologies”, dezinfekcijas līdzekļu izsmidzināšanā izmantojot elektrostatiskās izsmidzināšanas sprauslas. Zināms, ka šo dronu, tā teikt, debijas pasākums būs 11. oktobrī notiekošā mājas spēle, kurā piedalīsies futbola komandas “Atlanta Falcons” un “Carolina Panthers”.

    Reklāma

    Norādīts, ka Atlantas Mercedes-Benz stadions ir pirmais profesionālā sporta stadions, kura dezinficēšanas darbos tiek izmantoti bezpilota lidaparāti. Droni pat par 95% samazina stadiona sēdvietu tīrīšanas laiku. Tie dezinficēs arī stadiona margas un stikla starpsienas. Šajos darbiņos tiks iesaistīti divi droni, trešo atstājot rezervē.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    07.10.2020 11:20

    Chemtrails u.c. folijgalvām būs jauns iemesls satraukties.

    digitalk
    07.10.2020 13:24

    ja agrāk kečupa un lipīgos alus traipus noberza cilvēks, tad tagad drons tikai uzsmidzinās virsū dezinfekcijas līdzekli un ķēpā drēbes vesels!

    ps. nedafutbola/nedaregbija apmeklētāji vairāk ar nav pelnījuši ;P

    LAN
    07.10.2020 14:29

    Gandrīz 2 ha/h šķiet pārāk optimistiski.
    Lai nu kā, DJi ir nopietnāki risinājumi:
    https://youtu.be/Dn7Q4oIrP3I

    Reklāma