Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ford” sava pikapa “F150” elektriskajai versijai sagatavojis “nobraukuma palielinātāju”

    Jaunākie raksti

    “Ford” sava ārkārtīgi populārā pikapa “F150” elektriskajai versijai sagatavojis noņemamu iekārtu, ar kuras palīdzību iespējams palielināt nobraucamo attālumu ar vienu auto uzlādi. Runājot atklātu valodu, tas ir visparastākais ģenerators.

    Šāda tipa iekārtas elektroautomobiļiem nav bijušas ļoti populāras un idejiski tas līdzinās “plug-in” hibrīda konceptam. Atšķirība gan meklējama apstāklī, ka “plug-in” hibrīdos ar elektrību iespējams veikt salīdzinoši īsas distances un garākos braucienos tāpat jālieto iekšdedzes dzinējs, savukārt šādā izpildījumā visu nobraucamo attālumu tik un tā nodrošina baterijas, bet ģenerators sniedz papildus kilometrus, ja tas nepieciešams.

    “Ford” ziņo, ka ģenerators veidots kā instrumentu kaste. Atkarībā no versijas, tajā varēs ieliet, sākot no nepilniem 20 litriem degvielas, līdz pat 55 litriem.

    Plānots, ka “F150” elektriskā versija pie klientiem nonāks 2022. gadā un šāds risinājums vismaz daļu klientu varētu pārliecināt par pāreju uz elektroauto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    05.10.2020 09:14

    Laukiem noteikti labs risinājums!

    Kaspars Baradach
    05.10.2020 09:20
    Reply to  Skābene

    laukiem labs risinājums būtu bioreaktors. saber cūku mēslus, un tie sadaloties uzlādē aķi. es vakar vienā seriālā redzēju :D

    Normunds
    05.10.2020 22:11

    Kruta- saņem zilos numurus kā elektro, pēc tam uzstādi ģeneratoru :D

    Reklāma