Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon Explore platforma piedāvās virtuālas ekskursijas un apmācības

    Jaunākie raksti

    Amazon nācis klajā ar jaunu pakalpojumu, kas kaut nedaudz varētu remdēt ilgas pēc ceļošanas un jaunu zemju iepazīšanas, kā arī dotu iespēju apgūt kādas derīgas prasmes. Kompānijas jaunievedums ir šobrīd beta versijā esošā platforma “Amazon Explore“, kas darbojas ar video straumēšanas palīdzību. Tajā gidi, instruktori, iepirkšanās eksperti un citi profesionāļi organizē individuālas tiešsaites apmācības, kā arī ved virtuālajās ekskursijās.

    Amazon Explore sniedz plašu iespēju klāstu, kā bagātināt savu pieredzi un redzesloku, neizejot no mājas. Tās lielākoties ir līdz stundai garas sesijas. Par to, lētas vai dārgas, tas gan jāizvērtē katram pašam. Piemēram, par 10 ASV dolāriem 40 minūšu laikā var gūt labu iepirkšanās pieredzi. Samaksājot 70 ASV dolārus, iespējams doties 45 minūšu ilgā virtuālajā ekskursijā pa Peru galvaspilsētā Limā esošo savrupnamu. Savukārt par 129 ASV dolāriem var piedalīties ēdiena gatavošanas meistarklasē. Pašreiz Amazon Explore piedāvā kopumā ap 86 dažādām sesijām, tostarp virtuālās ekskursijas 16 valstīs.

    Reklāma

    Avots: Amazon

    Tāpat kā klātienes nodarbībās, arī šajās nepieciešams rezervēt datumu un laiku. Tāpat sesijas iespējas atcelt vai pārcelt, par to brīdinot vismaz 24h iepriekš. Vēlreiz jāuzsver, ka visas šīs nodarbības tiek pasniegtas individuāli, un to laikā lietotājs var uzdot arī interesējošos jautājumus.

    Zināms, ka Amazon Explore pakalpojums pašreiz pieejams tikai ar īpašiem ielūgumiem atsevišķiem lietotājiem ASV.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma