Web Analytics
More
    Reklāma

    Polaris un Zero Motorcycle sadarbosies, lai radītu elektrisko sniega motociklu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Polaris noslēdzis sadarbību ar elektrisko motociklu piedziņu un tehnoloģiju ekspertiem Zero Motorcycle, lai turpmāko 10 gadu laikā radītu dažādus elektrificētus apvidus braucamrīkus, kā arī elektrisko sniega motociklu.

    Amerikā bāzētais uzņēmums Polaris līdz šim bijis zināms ar to, ka ražo plašu klāstu ar kvadracikliem un sniega motocikliem, kā arī laivas un militāro transportu, un jau šobrīd pēdējā dekādē ir galvenais virzītājspēks tieši elektrificētajā sportā ar saviem produktiem. Sadarbība ar Zero Motorcycle ļaus virzīties tālāk savā attīstībā, jo tieši šis segments šobrīd nav tik piesātināts, taču Polaris saredz nākotni ar elektrību darbināmā bezceļu transportā.

    Reklāma

    Vairāku gadu laikā Polaris savā īpašumā ieguvis citus uzņēmumus kā Indian Motorcycle un mūsu pusē labāk zināmo Aixam ar mazajām mašīnām. Tāpat pēdējo gadu laikā Polaris aktīvi iegādājies citus uzņēmumus, kuri ir saistīti ar elektrisko transportu kā Global Electric Motorcars, Francijas uzņēmumu Goupil un elektrisko motoru kompāniju Brammo.

    Arī Tesla, iespējams, strādā pie sava elektriskā kvadracikla, kurš pirmo reizi bija redzams Cybertruck prezentācijā 2019. gadā, kā arī pavisam nesen pavīdēja arī uzņēmuma “Battery Day” pasākumā.

    Viss sāk vedināt uz to, ka arī plosīšanās mežos, karjeros, dubļos un sniegā ar laiku kļūs par ļoti klusu izklaidi. Interesanti gan būs redzēt cik ilgs būs baterijas darbības laiks tieši sniega motocikliem, kuri darbosies vēsākos laika apstākļos. Polaris sola, ka pirmais elektriskais transporta līdzeklis sadarbībā ar Zero Motorcycle būs pieejams 2021. gada beigās, bet līdz 2025. gada būs jau vismaz viens modelis katrā segmentā.

    AvotsPolaris
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma