Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejams pakalpojums, kurā virtuālajām konferencēm palīdz sagatavoties kazas

    Jaunākie raksti

    Droši vien teju ikvienā darba vietā vismaz reizi sarīkota kāda virtuālā konference. Tomēr, kā jau tas ierasts, ne visi cilvēki jūtas droši un pārliecināti, kad pienākusi viņu kārta pateikt kādu vārdu. Tad nu šai problēmai aktīvi tiek meklēti risinājumi. Vienu no tādiem atradusi “Cronkshow Fold” saimniecība Anglijā, piedāvājot 5 minūšu virtuālo sapulci ar kādu no savām kazām.

    Samaksājot nedaudz vairāk kā piecus eiro, iespējams izvēlēties kādu no “Cronkshow Fold” saimniecībā esošajām kazām un sarīkot ar šo dzīvnieciņu piecu minūšu virtuālo tikšanos. Šis pakalpojums, šķiet, plānots vairāk kā izklaide, taču varbūt kādam visā nopietnībā šī tikšanās ar kazu būs liktenīga un ļaus iegūt nepieciešamo pārliecību nākamajās video konferencēs.

    Reklāma

    Norādīts, ka šīs kazas ir prasmīgas dažādu platformu lietošanā, kā Zoom, Microsoft Teams, Webex, Blue Jeans, Skype, Google Hangouts, Jitsi, Go To Meeting un Ring Central. Ja ir vēlme izmantot kādu citu risinājumu, tad, domājams, to varēs sarunāt.

    Tikmēr, ja kādam ir jautājumi par to, kur tiks novirzīta peļņa no šī pakalpojuma, norādīts, ka saimniecība šos līdzekļus izlietos atjaunojamās enerģijas ieguves risinājumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma