Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe ar mākslīgā intelekta palīdzību pārveidos PDF lasīšanai viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    Beidzot kaut kas tiešām jēdzīgs tiek paveikts ar mākslīgo intelektu!

    Adobe Acrobat Reader lietotnes iOS un Android versija papildināta ar Adobe Liquid Mode režīmu, kas ar mākslīgā intelekta palīdzību centīsies uzlabot PDF datņu satura apskati viedierīcēs. Adobe Liquid Mode izmanto Adobe Sensei mākslīgo intelektu, lai PDF apskati padarītu ērtāku.

    Reklāma

    Atliek vien doties uz Apple vai Google lietotņu veikaliem, iegūt jaunāko Adobe Acrobat Reader versiju un vērt vaļā PDF datni. Adobe Acrobat Reader piedāvās nospiest ūdens piles formas ikoniņu, lai PDF dokumentu apstrādātu ar mākslīgo intelektu, pielāgojot to viedierīces ekrānam.

    Adobe Acrobat Reader palielinās virsrakstu izmērus, kā arī tekstu sabīdīs tā, lai tas ērti ietilptu ierīces ekrānā. Jaunā iespēja pieejama tikai Android un iOS viedierīcēm, bet pagaidām nav zināms, vai Adobe to piedāvās arī datoros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puteklis
    24.09.2020 10:10

    Pārbaudīju, tiešām strādā – tieši PDF formāta lasīšana man iepriekš ir sagādājusi zināmu nepatiku, jo to kaut cik ērti darīt, manuprāt, bija tikai uz planšetes vai e-grāmatu lasītāja. Šī opcija, kas sakārto tekstu un attēlus lasīšanai mazākā ekrānā ir lieliska!

    Oskars
    24.09.2020 11:45

    Gaidam tagad, kad pareji razhotaji, ko shadu ieviesis. Jo nav velme likt Acrobat Reader vel kadu telefona. Jo caurskatot PDF tiek jautats ar kuru atvert un saraksta ir vismaz 3 Samsung telefona.

    Reklāma