Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips paplašina savu monitoru portfeli ar Philips E līnijas personālo datoru spēļu monitoriem

    Jaunākie raksti

    Philips monitoru displeja speciālists un zīmola licences partneris MMD paziņo par jaunu spēļu monitoru sēriju E līniju, kas paredzēta lietotājiem, kuriem ir nepieciešamas labākās funkcijas, dizains un veiktspēja mācībām, darbam un spēlēšanai.

    Ņemot vērā videospēļu nozares konsekvento un iespaidīgo izaugsmi, Philips monitori nevarēja neatbildēt uz vispārēju vajadzību pēc novatoriskiem un augstas kvalitātes produktiem, kas dizainu var apvienot ar būtiskām funkcijām. Viss šajā sērijā ir racionalizēts, lai nodrošinātu pēc iespējas vienmērīgu un izklaidējošu spēļu pieredzi, savukārt dizains lieliski atbilst jebkuram interjeram.

    Reklāma

    “Mūsu ienākšana datorspēļu segmentā dod mums iespēju piedāvāt unikālus augstākās kvalitātes produktus, kas piesaista patērētājus ne tikai ar to kvalitāti un vislabākās veiktspējas īpašībām, bet arī pateicoties viņu dizaina koncepcijai,” komentēja Eiropas nodaļas mārketinga AOC un MMD monitoru un displeju biznesa vadības direktors Stefans Sommers (Stefan Sommer). “Šis svarīgais solis ir sperts, lai apmierinātu patērētāju prasības: jaunieši vēlas, lai viens produkts būtu piemērots visiem uzdevumiem, sākot no studijām līdz filmu vērošanai un spēlēm, vienlaikus neaizmirstot par budžetu. Tūkstošgades auditorija tomēr vairāk koncentrējas uz dizainu un novatoriskām funkcijām. Mēs laižam klajā šo jauno līniju, lai atbildētu abu mērķu prasības.”

    Philips 272E1GAJ

    Pirmie tiks izlaisti jaunās E līnijas monitori Philips 242E1GAJ monitors (60,5 cm / 23,8″) un Philips 272E1GAJ monitors (68,6 cm / 27″).

    Pilna pakete

    Philips 242E1GAJ monitoram un Philips 272E1GAJ monitoram ir 16:9 Full HD displejs detalizētiem attēliem un VA paneļi, kas nodrošina 178/178° īpaši platus skata leņķus. To trīspusējais bezrāmju dizains rada vēl lielāka displeja sajūtu. Tas viss kopā nodrošina lielisku vizualizāciju standarta biroja lietojumprogrammām, taču tas galvenokārt ir piemērots prasīgām grafikas lietojumprogrammām, tīmekļa pārlūkošanai, fotogrāfijām, filmām un spēlēm. Vēl pilnīgākai izklaidei jaunajos 24”un 27” monitoros ir iebūvēts augstas kvalitātes stereo skaļruņu pāris.

    Plaša klāsta izklaide

    E līnija nodrošina nevainojamu pieredzi ar 144 Hz atsvaidzes intensitāti, kas ekrāna attēlu pārzīmē līdz 144 reizēm sekundē, faktiski 2,4 reizes ātrāk nekā standarta 60 Hz displejs. Šādam ātri reaģējošam monitoram ir izšķiroša nozīme sacensību spēlēs: tas parāda ienaidnieka kustības īpaši vienmērīgi, padarot tos vieglāk notveramus. Turklāt ātrais 1 ms MPRT (kustības attēla reakcijas laiks) efektīvi novērš kustības izplūšanu un nodrošina asāku un precīzāku attēlu, lai uzlabotu jūsu spēļu pieredzi. Philips 242E1GAJ monitors ir papildināts ar AMD FreeSync™ Premium, un Philips 272E1GAJ monitors ir aprīkots ar Adaptive-Sync, šīs abas tehnoloģijas nodrošina spēles pieredzi bez asarošanas.

    Lai padarītu pieredzi vēl labāku, jaunajos Philips spēļu displejos ir ātri pieejams OSD, kas precīzi pielāgots spēlētājiem un piedāvā vairākus režīmus, lai labāk palīdzētu problēmās, ar kurām viņi saskaras uz ekrāna. Tas ļauj lietotājiem vienmēr iegūt vislabāko spēļu pieredzi ar savu monitoru, kas tagad var vēl labāk pielāgoties konkrētajai spēlei.

    Vizuālajam attēlam ir nozīme

    E līnijas spēļu monitoros ir Ultra Wide-Color tehnoloģija, kas nodrošina plašāku krāsu spektru, lai iegūtu izcilāku attēlu, padarot vēl dzīvāku plašsaziņas līdzekļu izklaidi, attēlus un pat uzlabotu produktivitāti. Pateicoties SmartContrast, kas analizē parādīto saturu, šie monitori automātiski pielāgo krāsas un kontrolē fona apgaismojuma intensitāti. E līnija arī ietver tehnoloģiju bez mirgošanas ērtākai skatīšanai, un LowBlue režīmu, kas nodrošina acīm ērtu kvalitāti.

    Philips 242E1GAJ monitors ir pieejams no šī brīža, un Philips 272E1GAJ monitors būs pieejams no oktobra vidus par ieteicamo cenu, attiecīgi € 179,00 un € 219,00.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma