Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izziņojis skriešanas un triatlona pulksteni Forerunner 745

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā Garmin ziņas bijušas tikai par problēmām – daudzi Garmin servisi un arī ierīču sinhronizācija jūlija beigās pamatīgi cieta no ļaunatūras uzbrukuma, kas šifrē datus un pieprasa izpirkuma maksu. Ļaunatūra tika klāt daudziem Garmin servisiem, tāpēc tie nedarbojās vai arī tos paši Garmin darbinieki apturēja.

    Jaunais Garmin Forerunner 745 pulksteni ir neliels atspaids negatīvajām ziņām. Jaunā pulksteņa pamatā ir lietotāja sacensība pašam ar sevi, Garmin Forerunner 745 paredzēts skrējējiem un triatlētiem, lai tie redzētu plašu informāciju par saviem sasniegumiem.

    Reklāma

    Garmin Forerunner 745 nodrošina informāciju par treniņu plāniem un slodzi, VO2 max, aerobo vai anaerobo treniņu, kā arī ikdienas treniņu ieteikumus.

    Forerunner 745 prot sadarboties ar Running Dynamics Pod un jebkuru saderīgu pulsa krūšu siksniņu. Forerunner 745 mēra plašu peldēšanas parametru klāstu – attālumu, tempu, vēzienus, kā arī parādīt personīgos rekordus. Velobraucējiem tiek parādīts stāvus un sēdus pavadītais laiks, balansēšana (nosliece pa labi vai pa kreisi) un citi dati.

    Forerunner 745 pat pieejama Garmin Coach integrācija un ielādējami maršruti ar Garmin Connect palīdzību. Forerunner 745 darbojas arī kā viedpulkstenis ar paziņojumiem no savienotā viedtālruņa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma