Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ford F-150” elektriskais pikaps būs jaudīgāks nekā jebkura līdzšinējā versija

    Jaunākie raksti

    Izplatīta jauna informācija par gaidāmo “Ford F-150” elektrisko pikapu. Lai gan joprojām ir ļoti daudz nezināmā, “Ford” sniegtais ieskats ir gana intriģejošs.

    Pirmkārt, ražotājs sola, ka jaunā “F-150” elektriskā versija būs jaudīgāka nekā jebkura līdzšinējā “F-150”. Tas nozīmē, ka tas pārspēs arī “Raptor” versijas rezultātus – 450 zirgspēki un 690 ņūtonmetri. Domājams, ka pārspēt šos skaitļus ar diviem elektromotoriem nebūs pārlieku sarežģīti.

    “Ford” arī sola, ka šai mašīnai būs labākais uzrāviens no visiem līdzšinējiem “F-150”, lai gan to nevajadzētu uzskatīt par pārsteigumu, ņemot vērā elektriskās piedziņas sniegtās iespējas tieši šajā lauciņā. Mašīna spēs vilkt “smagas piekabes”, taču netiek precizēts, tieši cik smagas. Auto būšot aprīkots ar pagaidām vārdā nenosauktu tehnoloģiju, kas elektrisko “F-150” ļaus izmantot kā ģeneratoru, piemēram, būvlaukumā. Kā noprotams, elektriskais “F-150” būs paredzēts darbam nevis “dzīvesstila baudīšanai”.

    Mašīnas priekšējā bagāžniekā varēs ievietot “simtiem mārciņu” kravas, kas liek domāt, ka “Ford” elektroauto nevajadzīgo motortelpu izmantojis tiešām lietderīgi. Auto būs “over-the-air” atjauninājumu iespējas, bet ražotājs prognozē, ka uzturēšanas izmaksas auto dzīves laika būs par 40 procentiem mazākas nekā iekšdedzes versijām.

    Plānots, ka elektriskais “F-150” pie klientiem dosies 2022. gada vasarā – tātad ražošanā tam vajadzētu nonākt jau nākamā gada nogalē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    18.09.2020 11:15

    Tad tas būs sacīkšu auto, vai tomēr kravas auto celtniekiem?

    Krotow
    18.09.2020 17:40

    elektriskais “F-150” būs paredzēts darbam nevis “dzīvesstila baudīšanai”

    Miljons īso locekļu īpašnieku un estačumammu iebilst.

    Reklāma