Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon papildina savu balss asistentu Alexa ar printēšanas iespējām

    Jaunākie raksti

    E-komercijas gigants Amazon papildinājis savu ar balsi vadāmo ierīču Echo funkcionalitāti, tagad ļaujot tām savienoties ar dažādiem printeriem, lai izdrukātu daudzpusīgus un noderīgus materiālus ikdienai.

    Amazon bija viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas veiksmīgi spēja mūsu ikdienas dzīvē ieviest viedos skaļruņus, kuri komandas uztver ar balss palīdzību. Šie produkti noteikti nav tik populāri Latvijā, bet ASV tos izmanto ļoti daudz cilvēku. Jaunā iespēja Alexa Print ļauj savienot Echo ierīces ar lielāko ražotāju printeriem (HP, Brother, Canon un Epson), pēc tam balss asistentam pieprasot izprintēt noteiktas lietas:

    Reklāma

    • darāmo lietu sarakstus,
    • rūtiņu un līniju lapas,
    • kalendāru,
    • krustvārdu mīklu,
    • receptes,
    • Sudoku,
    • mācību materiālus u.c.

    Pieejamais klāsts ir ļoti plašs, kas īpaši varētu būt noderīgi laikā, kad strādājam un mācāmies no mājām. Piemēram, skolotāja bērniem var nosūtīt dažādus mācību materiālus vai jau sagatavotas darba lapas matemātikā, kuras ar balss komandu būs iespējams izprintēt. Taču tas nav viss, jo šajā sistēmā Amazon būs spējīgs arī noteikt tintes daudzumu printerī un par to paziņot e-pastā vai ar balss komandu. Papildus tam būs iespējams pieslēgt automātisko toneru pasūtīšanu Amazon platformā, līdz ar to šis serviss patiesībā ir vēl viena iespēja kompānijai izmantot savu e-komercijas tīklu.

    Jautājums gan paliek atklāts, vai 21. gadsimtā, kad tik daudz lietas ir digitalizētas un virzāmies uz papīra dokumentu samazināšanu, šāds risinājums ir patiešām nepieciešams.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma