Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer piedāvā enerģizējošu košļājamās gumijas līniju

    Jaunākie raksti

    Izrādās, ka Razer ražo ne tikai augstākās klases datoru aksesuārus un komponentes, kuras paredzētas videospēļu entuziastiem un profesionāļiem, bet ir izveidota arī speciāla pārtikas? līnija Respawn, kura tagad papildināta arī ar košļājamo gumiju. Tā dod papildu enerģiju un koncentrēšanās spējas.

    Razer Respawn produktu līnijā ir pieejami dzērieni un šķīstošie pulveri, kuri lietotājam sniedz papildus enerģiju, līdzīgi kā populārie enerģijas dzērieni. Taču tiem, kuriem nepatīk tieši šādi produkti un tajos esošais guarāns un cukurs, tagad ir iespēja iegādāties un lietot firmas Wrigley’s 5 speciālo košļājamo gumiju. Tā ir papildināta ar B vitamīniem, zaļās tējas ekstraktu, kā arī vienā tāfelītē nav vairāk kā 5 kalorijas. Tiek piedāvās trīs garšas – granātābols kopā ar arbūzu, piparmētru un tropisko augļu.

    Reklāma

    Protams, ierastais Wrigley’s 5 košļājamo gumiju iepakojums apdrukāts ar Respawn brendu. Viena komplekta cena, kurā pieejamas 150 tāfelītes, cena būs 27,99 USD. Pēdējā laikā uzņēmums Razer pārsteidz ar nedaudz neierastākiem produktiem, jo augusta beigās piedāvājumā parādījās arī speciāla pretslīdes lenta datorpelēm. Katrā ziņā tiek domāts par katru sīkumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    maarissrsc
    14.09.2020 19:15

    Tai vietā lai košļātu kautkādu tur košļeni, labāk nomazgāties aukstā dušā. Būs enerģijas pieplūde, koncentrēšanās spējas kā arī svaiga sajūta. :P

    Reklāma