Web Analytics
More
    Reklāma

    Kompānija “Bose” izlaidusi trīs jaunas saulesbrilles, kas skan

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Bose” citu saulesbriļļu ražotāju vidū izceļas ar to, ka šos aksesuārus aprīko ar maziem skaļruņiem. Nupat Bose nākusi klajā trīs jauniem modeļiem savai hibrīdo jeb audio saulesbriļļu līnijai, kas nosaukti par “Tempo”, “Tenor” un “Soprano”. Norādīts, ka šie modeļi no iepriekšējiem – “Alto” un “Rondo” – atšķiras tieši ar krietni labākiem basiem.

    Lai arī Bose saulesbrilles veidotas tā, lai ieguvumi tiktu ne vien acīm, bet arī ausīm, jāuzsver, ka audio aprīkojums nav nekāds iespaidīgais. Būtībā šie mazie skaļruņi atrodas nelielā saulesbriļļu paplatinājumā, kas tikai mazliet aizklāj ausi. Tas nozīmē, ka, vienlaikus klausoties, piemēram, mūziku vai podkāstus, joprojām būs iespēja dzirdēt apkārtējo pasauli. Tomēr ražotājs norāda, ka atjauninātā skaļruņu sistēma var pasargāt no vēja un citiem apkārtējiem trokšņiem. Savukārt jauno modeļu rāmjos iebūvēta skārienvadība skaļuma regulēšanai – lai iegūtu nepieciešamo skanējumu, atliek tikai ar pirkstu pavilkt pa briļļu labo kājiņu.

    Reklāma

    Tempo audio saulesbrilles. Avots: Bose

    Runājot par tehniskajām niansēm, piemēram, Tempo ir sporta saulesbrilles, kas izgatavotas no termoplastiska materiāla, kam nekaitēs ne ekstrēmas temperatūras, ne dažādu citu apstākļu esamība. Brilles aprīkotas ar īpašiem, degunu satverošiem spilventiņiem, kuri noturēs tās savā vietā, kamēr lietotājs atrodas kustībā. Konkrēti šim modelim ir iestrādāti 22 mm skaļruņi, kas ir pietiekoši jaudīgi, lai dzirdētu savu iecienīto mūziku, arī traucoties ar velosipēdu 25km/h lielā ātrumā.

    Avots: Bose

    Tāpat Tempo brilles ir saderīgas USB-C un tām ir astoņas stundas ilgs baterijas darbības laiks. Lietotājam ir iespēja izvēlēties kādu no vairākām lēcām, kuras sniedz dažādas priekšrocības. Piemēram, Road Orange lēcas samazinās atspīdumu no atstarojošām virsmām, Trail Blue palielinās kontrastu brīžos, kad spoži spīdēs saule, savukārt Twilight Yellow briļļu lēcas palīdzēs vāja apgaismojuma brīžos.

    Tikmēr abi pārējie modeļi – Tenor un Soprano – domāti vairāk ikdienas lietošanai, ko arī parāda dizaina iezīmes. Šīs saulesbrilles aprīkotas ar 16 mm skaļruņiem, savukārt pilna baterija sniegs līdz 5.5 h ilgu skanējumu. Arī šajos modeļos iespējams ievietot dažādas lēcas, kuras atšķiras tīri krāsu ziņā. Piemēram, Tenor saulesbrillēs var ievietot Mirorred Blu un Silver lēcas, savukārt Soprano – Rose Gold un Purple-fade krāsas lēcas.

    Tenor audio saulesbrilles. Avots: Bose
    Soprano audio saulesbrilles. Avots: Bose

    Visi trīs jaunie Bose hibrīdo saulesbriļļu modeļi pieejami iegādei un maksā ap 250 ASV dolāriem. Izskatās, ka iegādei Latvijā konkrēti šie modeļi vēl nav pieejami.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    12.09.2020 21:13

    No highs, no lows, must be Bose”

    Reklāma